icon

Pro matky a lidi se psy

luciamala1979
15. led 2016

Vážené maminky so psami, ktoré tak rady uvazujete svoje psy pred obchodom, alebo ich tam len tak volne necháte pobehovať pred obchodom "pretože to nie je vyhláškou zakázané a možu tam rovnako behať ako moje deti". Prípadne si ich vezmete v taštičke, na ruke priamo do potravín, čo je nerešpetovanie zákazu na vstupe obchodu a považujem to osobne za maximálne nehygienické..
Som bývalý myslivec, momentálne nemám psa, mám dve malé deti, ktoré sa ich šialene boja, z dovodu zlej skúsenosti v lete (syna naháňal štekajúci pes a panička sa pobavila). Takže vážené maminky so psami - Mám na Vás otázku:
Ja mám doma kozu. Keď som v obchode, na pošte, alebo v práci, nemá mi ju kdo hlídat. Možem si ju vziať so sebou a nechať ju priviazanú pri vstupných dverách na poštu, nech Vám ožerie šaty? Alebo priamo pri nákupných vozíkoch, prípadne si ju vziať na ruky, do tašky, aby oňuchala a ochutnala šalát, ktorý si potom kúpite? Prípadnú "nehodu" vyčistím do pytlíka.
SKUTOČNE SA VÁM TOTO POČÍNANIE ZDÁ V PORIADKU?!?
Vaše psy sú všade, aj tam kde majú vstup zakázaný.

somalicats
16. led 2016

@magdalenax Kdysi mě pokousal pes od sousedů - totálně nevychovaný, nezvladatelný, který jim čas od času utekl a tenkrát jsem měla smůlu, že jsem zrovna jela na kole po silnici okolo. Není vše jen o výchově dětí, které vedeš k tomu, aby na cizí psy bez svolení majitele nesahaly - to je v pořádku a sama to taky tak dělám, protože moji rodiče vždy měli psy, a moje děti tak nemají strach ze psů a nejradši by umazlily všechny, které venku vidí. Ale pokud je nezodpovědný majitel psa, tak můžeš dělat co chceš a stejně se může stát, že ten pes Tvé dítě pokouše. To jen poznámka k tomu pokousání.

luciamala1979
autor
Odpověď byla odstraněná
luciamala1979
autor
16. led 2016

@somalicats presne tak..

magdalenax
16. led 2016

@luciamala1979 Já žádného psa nemám, nevím, kde si tohle četla

luciamala1979
autor
16. led 2016

@magdalenax natahujte sa s niekým iným 😉 a dajte sa na modlení aby ste ho niekedy nepotrebovala..

magdalenax
16. led 2016

@luciamala1979 A nenazývej tu nikoho primitivem, to za prvé a za druhé, sklidilas jen to, co si zasela

somalicats
16. led 2016

@luciamala1979 Já bych neházela všechny pejskaře do jednoho pytle. Tady u nás je spousta hřišť mezi paneláčky, žije tu i spousta pejskařů a ještě jsem nezaznamenala problém v soužití rodiče s dětmi x majitel se psem. Jo, je jich tu pár, co neuklidí po psovi ho*no, ale na hřiště nikdo s nezabezpečeným psem neleze a rodiče nevypouštějí děti na louky, které slouží k volnému pobíhání psů. Vše je o ohleduplnosti jedné skupiny vůči druhé a naopak.

zaneta238
16. led 2016

@luciamala1979 měla by ste si to vyřídit s tím pejskařem,se kterým máte problém !!! A ne tu obviňovat všechny!!! Nikdo Vás k ničemu nenutí ani být na této planetě 😀 Jestli Vás takhle točí všechno,tak chudáci lidi a zvířata,kteří musí potkávat Vás.Možná by jste měla navštívit psychologa.Přeji hezký večer 🙂

luciamala1979
autor
Odpověď byla odstraněná
magdalenax
16. led 2016

@luciamala1979 Tak drzá jsi opravdu dost!

zaneta238
16. led 2016

@luciamala1979 proč tu pořád někoho napadáte?

luciamala1979
autor
16. led 2016

@zaneta238 prečo napadáte vy mna?

zaneta238
16. led 2016

@luciamala1979 já Vás nenapadám,pouze reaguji na Vámi založené téma

luciamala1979
autor
16. led 2016

tak ja vás poprosím ešte raz - bud diskutujte k téme k povodnému príspevku, alebo nech to admin zamkne 😎

ivcan124
16. led 2016

@bassetlady A co mají pejskaří smysluplného na práci jinde, že si po svých miláčcích neuklízejí? Já to za ně dělat nebudu. O půlnoci když jdu spát,zjistím, že mi doma na chodbě něco smrdí, na botě h.vno, ráno vstávám do práce, botu musím odmočit do vody, ráno si musím dát jiné boty. Děckám se mi v tom vyválely..pračku mi to durch zas.re nebo hadry musím vyhodit a jako kde jsme??

luciamala1979
autor
16. led 2016

@zaneta238 otázka neznela, či je zakladatel zrelý k psychologovi týka sa úplne inej témy 😉 tak skúste, možno máte svoj názor

luciamala1979
autor
16. led 2016

@ivcan124 to poznám, na to som si udivujúc dokázala zvyknúť, vždy ma večer čaká job s botami

zaneta238
16. led 2016

@luciamala1979 četla jsem celou diskuzi a přišlo mi naprosto zbytečné reagovat na úvodní otázku,když vidím ty Vaše reakce...

luciamala1979
autor
16. led 2016

@zaneta238 ale mna vaše hodnotenie mna samej, ak na to vobec máte kompetenciu, nezaujíma, mna zaujíma téma príspevku, preto som ju založila. Mna sa pýtate prečo rýpem a vy robíte to isté. Skúste k téme, možno to dáte ;)

zuzapra
16. led 2016

@luciamala1979 už dlouho jsem se tak nepobavila. Kozenky jsou moc roztomile. Klidne ji u obchodu uvazte. A pokud se otoci za mymi šaty, nevadí. A mimochodem; vyhláška zakazuje volný pohyb psů ve městech a určuje oblasti, místa, kde je to povoleno. Nezlobte se, ale možná by Vám pomohla rada odborníka! Trošku to zavání hysterií. Ale chápu, mě taky někdy na* se* re spoustu nesmyslných věcí.

ivcan124
16. led 2016

@bassetlady A za další. Normálního člověka samozřejmě nebaví někoho fotit a žalovat. Ale co máme dělat my, kteří chceme s děckama žít v čistém prostředí? Jiné řešení prostě není, než jich pár vyfotit. Oni si to mezi sebou řeknou, někdo dostane napomenutí nebo pokutu, když se to opakuje. I když mě je to už částečně jedno, stavíme barák a po přestěhování dáme byt do nájmu. Nehodlám žít v hovn..ch a pořád se s někým dohadovat. Někteří lidé absolutně nemají mozkovou kapacitu na to, aby pochopili, že pes na dětské hříště nepatří a musí si po něm prostě uklízet!!!

zaneta238
16. led 2016

@luciamala1979 Nebudu se k Vašemu tématu vyjadřovat,samozřejmě že bych to zvládla , nejsem idiot,pokud jste měla něco podobného na mysli !!! Pokud chcete,vezměte si tu kozu do tašky a jděte s ní nakupovat,pak se třeba dostanete do správných rukou 😉 Mějte se moc hezky

magdalenax
16. led 2016

@zuzapra Pozor, bydlí na sídlišti a má kozu.... !

luciamala1979
autor
16. led 2016

@zuzapra na našom sídlisku je voľný pohyb psov bez vodítka, ovládateľných, bez náhubku plne povolený. Mimo dětských ihrísk, kt. sú ohradené. Inak sú všade a nedá sa s tým nič robiť, žial. Čo nie je zakázané, je vraj povolené, tvrdia psíčkari. Toľko k histérii, skor ma to len štve a tu vytáča..

luciamala1979
autor
16. led 2016

@zaneta238
@magdalenax ak nemáte nič k téme, chodte do hajan

achjonetusim
16. led 2016

Jsem si přečetla celý vlákno.... kde začít? Zakladatelce přeju víc sexu, hm 😵 .
Krásný večer všem.

zaneta238
16. led 2016

@magdalenax tak to jste mě fakt rozesmála!!!! 🙂

bassetlady
16. led 2016

@ivcan124 já se nezastávám nikoho, kdo po svých psech neuklízí. Mě jen prostě jen udivilo, že někdo vede děti příkladem k tomu, aby fízlovali a fotili a udávali svoje sousedy. A nemá nic lepšího na práci. Vše se dá řešit, dá se řešit oddělení ploch pro děti a psy. Ale to už je moc práce - dát řeč s ostatními a jít to řešit na místní úřad. Fízlovat a bonzovat z tepla obýváku je přece mnohem jednodušší. Jenže pak už je to jen otázka akce a reakce. Takhle se z toho československého přizdisráčtsví nikdy nevyhrabeme a ještě to učíme naše děti. Z toho je mi osobně víc blivno.

magdalenax
16. led 2016

@luciamala1979 Už jdu..... MAMI!

ivcan124
16. led 2016

@luciamala1979 V našem městě je zákaz pohybu psů - musí být navodítku a s náhubkem. A myslím, že by to tak mělo podle vyhlášky být v každém městě. Odkud máte tuto informaci?

luciamala1979
autor
16. led 2016

@bassetlady ani jedna z popísaných možností je v reály nemožná, nerealizovateľná

Strana