Proč děti brzy vstávají a pak znovu usínají?
Maminky, už poněkolikáté mi dcera vstala v 5 ráno, aby pak v 7 nebo 8 vytuhla. No já s ní... Jenže pak vstaneme v půl 11. Je to blbý, tušíte, proč se to dětem děje? Stává se to poslední měsíc tak 2x do týdne.
A co by na tom bylo špatně? Prostě je prcek unavený tak usne jak potřebuje...
Dcera mi vstávala v 8h, usínala kolem 10h,syn vstával v 7h a v 9h už znovu spinkal...
@agnes_123 Proč to je blbé? Každé dítko si spánek dělá jak chce a i kdyby jsi se stavela na hlavu tak to u nekterych děti nezmeníš🙂.Muj syn to takhle měl pravidelně cca od 1 roku do cca 2 let. Vstával mezi 4-6 hodinou a pak cca za dvě hodky byl unavený ,ale v postýlce usnout nechtel, takže spal v kočárku. Pak se vzbudil odpoklko se ještě prochrupnul a večer šel pak spát také normálně kolem 7-8 hodiny.
@agnes_123 Vývoj, tak to prostě je...spánek se změní ještě několikrát..dcera 3,5 roku začíná spát nějak normálně teprve teď...usíná kolem 8 večer, vstává v půl 6, odbourala spaní po obědě, občas vytuhne v autě, když někam jedeme... cca do 2 let jsem neustále řešila jen spaní...pak to přestala řešit, nemá to smysl, nepomohlo nic,spala a spí jak chce
Měli jsme to tak do 11 měsíců než přešla na 1 spánek po obědě. Když vstávala kolem 7-8 hodiny nebyla unavená. Při vstávání mezi 5-6 šla spát vždycky po 2 hodinách. Přišla mi unavená, ale už měla lehké spaní tak potřebovala aktivitu, aby se unavila a dospala se.
Nevím, čím to je, ale syn se teď docela naučil, že když už vstane mezi 4. a 5., nasnídá se a pak se ještě u mě nechá uspat do 6.30-7. Taky to není ideální, ale den je pak normálnější 🙂
Mi vstavame mezi 6-7 a v 8-9 zase chodi spat..je mu 5 mesicu...zalezi jak se vzbudi v noci jeste to nema ustalene takze se v noci budi jednou mezi 1-3..dneska zrovna jedl 2:30 a do peti nespal.🤦🤦🤦to sem byla ruda vzteky...v pet usnul a vstaval v pul osme🤷a v devet stejne sel spat...ale jako taky by me zajimalo proc vsechny deticky vstavaj tak brzo🤔🤔🤔kdyz tu kolikrat ctu ty diskuze a prispevky na zdi jsem stastna za to ze vstava nejdriv v sest..
Syn skoro rok vstával v pět a za hodinu a půl až dvě po probuzení chtěl jít zase spát. Je to normální, že to tak děti mají.
Po roce se zase ve spaní posunul a začal vstávat v sedm. Prostě to tak měl, respektovala jsem a dočkala se vysvobození 😅 Teď už před sedmou nevstane nikdy. Takže oblíbená věta: Je to jen období 😅
Tohle jsme taky tak měli než přešel na jeden spanek. Což bylo až tak v 15 měsících. Vstaval kolem 6, v 9 spal, pak šel spát kolem 2. A pak až večer.

@agnes_123 kolik jí je?