Proč mi dítě brečí a budí se?
Maminky budu ráda když mi poradíte.Malé jsou 2 roky a pořád se budí ze spaní a brečí.Před měsícem to vypadalo že se srovnala,začala totiž spát od 8 do 7 ráno a budila se s úsměvem a povídala si,celý den byla prostě jiná a usněvavá.Spí od roku sama v pokojíčku ale nikdy nespala dýl jak do pěti takže jsem začala mít radost,že se konečně vyspíme a bude vstávat s úsměvem. Bohužel už jsme zase ve starých kolejí.Budí se 3x za noc a je hysterický pláč..já už nevím co by jí pomohlo aby se vyspala a budila se s úsměvem.Jestli víte jak na to tak děkuju když napíšete. 😉
Rodiná situace je pořád stejná,neřekla bych že by to mělo vliv.Budila se už od narození.Ale že se budí s pláčem a řve už mi leze na mozek.Přece jenom pro dítě tohle není zdravý,alespon psychicky si teda myslím.Je nějaký čaj nebo něco aby spinkala?
@tamara387 vecer teple mleko treba s medem, pro deti je vhodna medunka. Muze se treba bat tmy, videt bubaky, mit nocni mury neb deti v noci zpracovavaji zazitky ze dne, jestli je pretizena, tak to vyusti v neklid neb nejlepsi je samostatne hrani na zpracovani inforaci z televize a podobne

@tamara387 a jaka je rodinna situace? je to docesne nebo se takhle budila vzdy? Jinak to vstavani v 5 nejstarsi dcera mi v 5 vstava, proste vic spanku nepotrebuje, ae je naucena nebudit ostatni, nocnik mela u postele a do 6ti se proste nevstava...