Proč se půlroční dcera brání uspávání? Zkušenosti a rady.
Ahojte, mám problem s uspavanim pul rocni dcery. Uspavam v nositku, nic jiného nefunguje.. Nicmene dcera pri každém uspavani poplakava, vzteka se, nekdy se mi zdá, jakoby nemohla najít polohu..nevím.. Je to des.. Takhle to je na preskacku už od pocatku... Tak moc bych si chtela už užívat že mám druhé dite, malá je jinak boží ve všem, ale to uspavani ne ničí... Nemám na to nervy a trpelivost..najivne jsem.dofala, že se to v pul.roce nejak zmeni, že bud bude lépe usínat nebo prime.jiny styl uspavani, ale bohužel. Venku usíná samozrejme krásne. Vyrvat ji nenechám a bohužel, položení do postele fakt nefunguje.. Nejde mi o to, to.zmenit, jen nechápu, proč porad tak brbla, pláče a vzteka se. Chodí po cca 2h..drivejsi nebo pozdejsi spánek nepomaha. Dekuji za vaše rady nebo zkušenosti 🙏❤️
Prostředního syna jsem v nositku uspávala večer do jeho cca 1.5. Byl to očistec, vyrvat bych ho nenechala, takže se jinak nedalo. Takže nejstarší tehdá v posteli a já kolem něj hopsala s prostředním v nositku a vykládala pohádky. U nejmladšího jsem se hned zarekla, že ho v nositku klidně přes den nosit budu, nošení jsem milovala, ale v noci fakt ne. Takže nejmladší byl v nositku přes den a večer usínání v posteli.
@jittuli vše opravdu vše,, postel,moc, ruce, kočárek,hojdavak, šum i bez, beze mé v posteli no proste nic🤦♀️funguje jen to nositko, jen bohužel s menším Protestem.. Kdyby to bylo jen obdobi, ale trvá to vlastně od 2 mesice 😏
@denisq také vám protestoval?🤦♀️neumím si predstavit takhle uspavat jeste rok..nicmene uspavam stejné . starší taky v posteli a chudák kouká a snaží se tak usnout 😅🤦♀️
Někdy jo, ale já jsem mu v nositku ještě dávala prso :D
Syn 11mesicu - uspavam na rukou, mam uz fajne svaly 😂 ale u nej zabira pustit pisnicky, zpivat a houpat a houpat. Rada bych to v roce a pul eliminovala, snad to pak pujde samo

A co jsi zkoušela jiného? Mně kdyz se začne vztekat v nosítku tak dám do košíku, zapnu bílý šum a začnu košíkem drncat podobně jak kočár a do pár minut je hotovo. Za chvilku se do košíku nevejde tak pak nevim co budu dělat 😀