icon

Reklamní box pro maminky v porodnici - dostává se až při odchodu domů nebo dříve?

ustraustra
22. kvě 2019

Ahoj holky, chci se prosím zeptat. Nevíte kdy se dostáva takový ten box v porodnici s dárečky. Dostaly jste ho až při odchodu z porodnice nebo dříve? Vymýšlim pro klienta jaký dárek do boxu vložit, aby ho maminky využili. Díky moc moc moc 🙂

zavodnice
23. kvě 2019

Já jsem ho dostala par hodin po porodu, takže chvíli po tom, co mě ubytovali na pokoji.

makronka222
23. kvě 2019

Pri odchodu z porodnice. Byl v tom akorat vzduch, milion letaku k ho*nu a cca 5 vzorku? Uplne k nicemu, doufam ze si s produkty do boxu poradite lepe:D

hezz17
23. kvě 2019

Po přečtení obchodnich podmínek mě fascinuje, že to někdo podepíše a chce 😀 jinak odmítla jsem v den odchodu

kejt29
23. kvě 2019

@hezz17 tak ja castecne vyplnila, ale neodsouhlasila poskytovani udaju ani zasilani reklam.
Mohli jsme ho vyzvednout kterykoliv den.
Za me je to ale silene plytvani plasty a papirem. Toho odpadu bylo fest...

fifina86
23. kvě 2019

@hezz17 my treba dostali box a nikde jsme noc nevyplnovali ;)

asojakova
23. kvě 2019

Pro mě byl box fajn. Vždy jsem ho dostala někdy v průběhu pobytu na šestinedělí. Těch letáků by mohlo být míň. Ale věci jsem většinou všechny nějak využila. V prvním už nevim co bylo, v druhém flaška s pitím, tyčinka, šampon, nějaké vzorečky...
Já myslím, že jakýkoliv vzoreček je fajn (různé druhy kosmetiky různých značek, plínky, ..) Třeba dudlíky nee. Krabice mám schované a mám v nich různé vzpomínkové poklady: první pramínek vlasů, první obrázek, první otisk nožičk, atd

verace81
23. kvě 2019

vždycky když mě přivezli na pokoj tak už byl ve stolečku připraveny. Teď v březnu jsem tam měla plínku, vložku, prsní vložku, dudlík, sudokrém, letáky, časopis a slevové letáky. myslím, že tam byla i voda a vzorek čaje. Jinak jsem také nic nepodepisovala, ale před 6 lety ano a pak někdo volal jak se mi líbil box a chtěl sjednat nějaké pojištění

asojakova
23. kvě 2019

Mě teda nikdy nikdo nevolal🙂

dolve
23. kvě 2019

Mě ho dali první den v porodnici. Vůbec jsem nevěděla co to je, ale telefon i email jsem dala nefunkční. Po rozbalení uvnitř byly jen letáky a prošlá malá koj.voda. Takže hned po odchodu z porodnice to letělo do popelnice. Škoda papiru...

sarkat19
23. kvě 2019

Neco aby to maminky vyuzily? Pro prcka dudlik, malou cepicku, pro maminky neco zdraveho na zub co doda energii 😉

cuuza
24. kvě 2019

Čtyři vzorečky a par letáku. Jediný fajn byl vzorek sudokremu, takové to cestovní balení. Víc jsem ocenila, že mi v porodnici dali na odchod kosmetický balíček pro mimčo( olej, krem na prdelku a líh na pupík). Jinak bych ocenila v balíčku tyčinku pro kojící, čaj pro kojící(nebo třeba meltu), vtipné by mohly být špunty do uší, vzorky plen, bepanthen, sudocream a nějakou hračku pro mimi, třeba ty černobíle obrázky.

petralak
24. kvě 2019

Před odchodem z porodnice... A jak tady bylo řečeno, samé letáky a pár vzorečků... proto tady v bazaru i nabízím balíček se vzorky, bohužel spousta výrobců nedá vzorky zdarma, ale i tak jsem se snažila dát cenu přijatelnou třeba pro kamarádku nebo kolegyni v práci jako možný dárek

https://www.modrykonik.cz/market/plenky/0jktyo/...

leymea
24. kvě 2019

Box jsem dostala hned po porodu (kdyz jsem uz byla na pokoji 🙂 ).