Režim 2měsíčního miminka. Čím ta náhlá změna?
Ahoj,chci se zeptat. Náš malý má dnes 2 měsíce, doteď měl režim celkem v pořádku, přes den se budil každou hodinu na jídlo, vždy snědl kolem 80ml, někdy i 100,120ml mlicka. Dostává odstrikavane z lahve. V noci spal 6 hodin, najedl se a spal další 4 hodiny. Ale teď už třetí den se budí přes den každou hodinu, sní kolem 50, max 60 a zase spí. V noci každé 2 hodiny. Čím ta náhlá změna? A není na místě se to snažit nějak upravit?
A navíc se strašně přehřívá, spí jen v bodycku s dlouhým rukávem a je přikrytý jen dečkou a je celý horký vždycky. Tak jestli se nebudi i kvůli tomu? Teplotu nemá.
@anirij332 taky mě napadá spurt,jen mi do toho nesedí ta snížená potřeba mléka. Ale každé dítě je jiné 😊
U dětí se tohle mění z minuty na minutu, může to být i spurt. Je to normální.
@amazonkajanik no za den sní stejně, jen jí častěji
@anirij332 tak to jo.Mě malej UM moc nemusel,než jsme přešli na jiné,ale při spurtu se nemohl dopít
U všech mých 3 děti se kolem 2-3 měsíce změnil režim. Daleko méně spaly, v noci se častěji budily, vyžadovaly více akce a pozornosti.
Režim nemá smysl zavádět, zavede se postupně sám. Mám 15mesicni dítě, někdy se vzbudí za noc třikrát, jindy snad desetkrát.

Může být spurt, žádný režim jsem nedělala, přizpůsobila jsem se dítěti.