icon

Režim 2měsíčního miminka. Čím ta náhlá změna?

anirij332
27. dub 2020

Ahoj,chci se zeptat. Náš malý má dnes 2 měsíce, doteď měl režim celkem v pořádku, přes den se budil každou hodinu na jídlo, vždy snědl kolem 80ml, někdy i 100,120ml mlicka. Dostává odstrikavane z lahve. V noci spal 6 hodin, najedl se a spal další 4 hodiny. Ale teď už třetí den se budí přes den každou hodinu, sní kolem 50, max 60 a zase spí. V noci každé 2 hodiny. Čím ta náhlá změna? A není na místě se to snažit nějak upravit?
A navíc se strašně přehřívá, spí jen v bodycku s dlouhým rukávem a je přikrytý jen dečkou a je celý horký vždycky. Tak jestli se nebudi i kvůli tomu? Teplotu nemá.

uzivatelkapetra
27. dub 2020

Může být spurt, žádný režim jsem nedělala, přizpůsobila jsem se dítěti.

amazonkajanik
27. dub 2020

@anirij332 taky mě napadá spurt,jen mi do toho nesedí ta snížená potřeba mléka. Ale každé dítě je jiné 😊

codal
27. dub 2020

U dětí se tohle mění z minuty na minutu, může to být i spurt. Je to normální.

anirij332
autor
27. dub 2020

@amazonkajanik no za den sní stejně, jen jí častěji

amazonkajanik
27. dub 2020

@anirij332 tak to jo.Mě malej UM moc nemusel,než jsme přešli na jiné,ale při spurtu se nemohl dopít

areh
27. dub 2020

@anirij332 synovi se kolem 2. měsíce taky úplně změnil režim. Nezbývá než si zvyknout a až si zvykneš, tak se mu to zase změní 😁

misicka1988
27. dub 2020

U všech mých 3 děti se kolem 2-3 měsíce změnil režim. Daleko méně spaly, v noci se častěji budily, vyžadovaly více akce a pozornosti.

ninolleta
27. dub 2020

Režim nemá smysl zavádět, zavede se postupně sám. Mám 15mesicni dítě, někdy se vzbudí za noc třikrát, jindy snad desetkrát.