Rok a půl stará holčička v noci neustále pláče

Dobry den, mame 16 mesicni holcicku posledni dobou ted v noc snad vubec nespi porad place dokid ji nevytahnu z postylky to hned usne na me .. jenze musim s ni spat v sede jakmile jdu s ni do.loznice a chci si sni lehnout hned tebou zacne hazet a je vzhuru. Kdyz ji chci zanest zpátky do.postylky tak se me.chytne jako kliste a o nepretrzitem placi ani nemluvim uz sem fakt unavena :( prozivate nebo jste prozili nektera to stejne ?

Nemůžou to být zuby? Dcera měla takové stavy vždy u zubů. Plakala, potřebovala pochovat. A další za ruku😉🤔

Držet ne další 😀

alesiaps
7. led 2019

Dcera na mně jednu dobu taky spala, trvalo to pár měsíců. Nejsem typ na vyřvávací metody, takže jsem to vydržela. Řešila jsem to tak, že jsem byla v polosedě v posteli. Prostě ležela na mně a když jsem se pak po par hodinkách vzbudila, zkusila jsem ji položit vedle sebe a dospat se bez umrtvene ruky. Řekla bych separační úzkost.

gabrielameisselova
autor
7. led 2019

Asi to budeme muset vydrzet a taky vam odpoledne nespali i kdyz bylo na noch videt ze jsou unaveni ? Mala ma uplne male ocicka kruhy pod ocima ale proste spat nebude

alesiaps
7. led 2019

@gabrielameisselova a kdy Vám začla chodit?

gabrielameisselova
autor
7. led 2019

@alesiaps chodi tak od roku od srpna sama uplnetak od zari myslim

alesiaps
7. led 2019

Tak to chůzí už nebude. Vydržte, pokud ji nechcete nechat plakat, ono si to za čas sedne. Dcera ma teď 3,5 roku. Měla fůru různých období, budila se po pul hodine, spala na mně, chodila o pul 11 večer,... Normálně spí tak od 2,5 let. Sem tam se vzbudí na čůrání, ale spí až do rána.
Buďte ráda, že víte, jak ji uklidnit! Moje mladší 5,5 měsíců občas v noci řve a kolikrát nevím, co s ní. Prso ne, chovat ne, balón ne, chodit ne...