Separační úzkost 18 měs.? Usne jen na rukách, budí se

dankakotrbova
12. led 2016

Ahojte, malý 18m už skoro rok krásně v noci spal od 20h-8h, s jedním nebo dvěma probuzeními, stačilo pochovat a spal dál. Uspáváme teda od miminka v náručí, ale už se to zkrátilo na 5-15 min, dát do postýlky a usnul.
Ted měl slabou rýmu a obrat neskutečný. V noci do postýlky pokud není uplně uspaný nelze odložit, hysterický pláč, usíná v náručí až kolem půlnoci a co hodinu se budí.
Nechápu co se stalo, tak najednou. Zuby nerostou, zubařka říkala, že bude ted pauza. Tak nemůžu na nic přijít, proč taková změna.
V posteli s náma být nechce, usne jedině v rukách ☹

letuska16
7. únor 2016

Taky máme podobný problém. Dcera (18 měsíců) usínala a spávala vždy v pohodě, bez velkého uspávání, do teď se jednou za noc budí na mlíčko. Když rostou zoubky je to samo horší, spíše v noci pobrekává. Ovšem teď posledních 14 dní pravidelně každou noc se dcera kolem půlnoci vzbudí a skoro do 2 má potřebu hrát si, poskakovat, vykládat. Chodí spát kolem půl osmé a vstává kolem sedmé,po obědě si dá tak 2 hodky. Už jsem i zkusila ji po obědě po hodince vzbudit aby byla víc unavená ale ani to nepomohlo ☹ taky nevím co s tím ☹

somalicats
7. únor 2016

@letuska16 Tohle mi dělala mladší kolem toho roku a půl taky, odeznělo to samo.

lutu11
7. únor 2016

Ahoj,nam to taky zacalo kolem roka a pul. Ted mame 21 mesicu a porad to trva, ale pomalu se to zlepsuje. Spustecem byl v nasem pripade byl nedostatek respektive ukonceni laktace.

letuska16
8. únor 2016

Dcera už tento stav jednou měla, ale velmi rychle odeznel. Tehdy jsme ji odstěhovali do jejího pokojíku. Teď mě vůbec nenápadná co by to mohlo způsobovat nyní, ale budu doufat že to brzy přejde 😀 🙄