Špatné spaní v noci. Může to být trauma s narkózy či nemocnice?
Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat jestli nemá někdo zkušenost se špatným spaním v noci? Náš malý byl 16.10.2019 (v 9. měsících) na operaci a od té doby máme neprospané noci, dříve mlíčko vypil max na dvakrát ale teď ho jen ucucává celou noc s čajem. Přes den mlíčko vůbec nechce. V noci se vzbouzí klidně po hodině i po pul hodinách se strašným pláčem, ale zároveň neotevře ani oči. Může to být nějaké trauma z narkozy či nemocnice? Napadá někoho co by se stím dalo dělat?
zoubky nás netrápí od začatku, rostou nám bez problémů, přes den právě že spí docela v klidu ale to bylo i v nemocnici, a taky v nemocnici v noci blbnul protože tam nemel svuj klid a byli jsme 3 na pokoji, a chodili tam i sestry pořád. Měl srostly malíček s prsteníčkem tak mu to oddělovali a zubů máme 8 a dásničky má ted klidné. uvažuji o tom až náš pan doktor začne ordinovat dojet se sním domluvit
Pokud se vám opravdu něco nezdá, tak jedině dobrá rada od doktora. Nejsem žádný odborník. Mám skoro 3 leteho syna a měnilo se vše opravdu často. Celou noc spí od 1,5 roku. Jedl, jak otesanek, pak zas skoro nic. Byl klidný, pak zas Šídlo. A hlavně děti jsou do roku takové,, vycurane,, takže pokud vaší pozornost zaujme, vždy když zaplace, tak vás má už pěkně na háku. Ale říkám nejsem. Doktor a vy jste s ním každý den. Zas si nemyslím, že by měl trauma z toho, že se pár noci pořádně nevyspal.
Může to být opravdu cokoliv. Jen příklad od nás. Syn spal od narození krásně. Budil se na kojení 2x za noc. A od toho cca 9.měsíce se to začalo zhoršovat. Najednou se budil 3-4x za noc a před prvním rokem i 6x. Ze dne na den jsem v noci přestala kojit a spí. Teď je mu 1,5 roku. V noci občas zakňourá, chytnu za ruku, pomazlím a spíme dál.
To samé kamarádka. Syn se kolem 8.měsíce začal budit i co 1-1,5h na kojení. A to přes den fakt dost jí. Ale oni to jsou různá období a nezbývá, než vydržet.
Jen ještě, opravdu se to změnilo ze dne na den
já nekojím už od 7 měsíce, a právě když jsme byli měsíc po operaci na kontrole u našeho pediatra tak jsem mu to rikala jak spi a jak spal a on právě nám říkal že to je nejspíše trauma z nemocnice a narkozy
@alca3363 dobrý den , mám 16ti měsíční holčičku. Nebyla v nemocnici a máme to samé. Celou noc se probouzí s pláčem a pokaždé mi zabere dost času než ji utisim. Má starší sestra mi řekla , že když neteř byla malá měla to taky a že ji doktorka řekla že některé děti neumí zpracovat události celého dne a ve spánku se jim to znovu přehrává takže asi bych to nazvala nočními mzdami? Chci se na to zeptat doktora

Můžou to být zoubky,rust, nebo doznivajici bolest z operace (záleží, s čím byl bobek). Taky se děti v tomto období krapet mění. Trauma? Pokud je ve dne v pohodě, třeba i spinkáni, asik bych to tak nenazyvala. Vzala bych jej v noci za ručičku nebo hladila, ať ví, že vás má v blízkosti. Ale jinak bych se Poradila s MUDr. Ten vám přece jen víc pomůže, ví víc.