icon

Spí vaše miminko v posteli?

petra166
25. črc 2025

Ahoj holky , chtěla jsem se zeptat na zkušenost . Mam dvouměsíční holčičku a tak nějak su zvykla spát snami v posteli . Předtím se nechala alepsoň přenést do postýlky , když usnula , ale ted uz ani náhodou , chce proste spát v posteli semnou . Nevadí mi to , jen mam strach , z pozdějších špatných návyků , ze uz oak do te postýlky nebude chtít vůbec . Jaké mate zkušenosti vy ?

Strana
z2
klara32
27. črc 2025

Ahoj. U nás to bylo stejné. Ze začátku přenos do postýlky šel, pak jakmile zjistila ze je jinde tak se okamžitě vzbudila. Ale čím byla větší tím jsem ji do ty postýlky proste chtěla fakt naučit přesouvat, protoze já uz jsem se s ni dohromady nevyspala. Takze někdy po 6.mesicich jsem sundala jednu stěnu postýlky, dala si ji k posteli a kdyz treba se vzbudila překulila jsem se ja do ty postýlky abych ji proste nemusela vyndavat a pak zas přesouvat, až se takhle naučila a spí prakticky celou noc a postýlku takhle mám stále a malý je 14 měsíců.

frigule
28. črc 2025

Synovi bude 7 let a pořád spí semnou a vůbec mi to nevadí ... Až se narodí mimco,tak tam budeme spát všichni 😀 manžel má vlastní pokoj , takže je to v pohodě 😁

matovamama
13. srp 2025

@petra166 4 a půl letý spal s námi v posteli, teď máme dvouměsíčního. Starší spí s taťkou v pokojíčku, abychom je nerušili, a já s mimčem v posteli. Až povyroste, předpokládám, že tam budeme naskládaní všichni 🤣. Nejdřív jsem to brala jako špatný návyk, ale pak jsem za to začala být ráda. Zaprvé nevstavame ke kojení. A zadruhé děti nebudou malé věčně. Nechám si je v posteli tak dlouho, jak budou chtít. A že brzo chtít přestanou, až pro ně budeme trapní. Podle mě to není zlozvyk. To vymyslela společnost. Každý ať si to udělá jak chce. S manželem se můžu sama v posteli válet do smrti 😁. Spící dítě mazlit do nekonečna nebudu, bohužel.

Strana
z2