icon

Spíte při kojení? Je to běžné?

agnes_123
20. srp 2020

Ahoj,
v noci při kojení usínám, a tak to často vypadá tak, že já spím na boku a miminko se krmí. Pak obě usneme. Občas se já převrátím na záda, dál od ní.
Poslední dobou mám ale strach. Co když jí zaskočí a já to zaspím? Co když ji udusím prsem? Nesmějte sr, mám je velká. A co když ji fakt zalehnu? Peřinu si kolem sebe vážu, vůbec ji nepřikrývám. Polštář je jen jeden, velký pod mojí hlavou...
Ptám se - je vůbec běžné při kojení spát? Vy, co spíte s dětmi v posteli, jak to máte?

Strana
z2
baraskaska
20. srp 2020

Kojim v polospanku do ted a prsa mam pomerne velka. Nikdy me ani nenapadlo ze by se melo neco stat. 🙂

nazka
20. srp 2020

Já teda nespím, kojím tak 2x za noc, někdy 3x,tak se to dá.. Hrozně bych se bála, že jí zalehnu, nebo třeba manžel.. Má směny, tak když usne, neví, co se děje..
Ale kámoška u toho spala do roka dítěte..

ilema
3. zář 2020

@agnes_123 taky se řadím k těm, co kojí a spí s dítětem. Je to pro mě pohodlnější, malej vstává několikrát za noc a já jsem prostě už fakt unavená. Takže ho mám u sebe, spadnout nemůže, ledaže by slezl do noh postele a to by mě nejspíš vzbudilo. Někdy mám podobné myšlenky a pocity, ale věřím, že mateřský instinkt nedovolí mámě dítě zalehnout.

jjasmina
3. zář 2020

Nespim u kojeni nikdy, potřebuju svou polohu a to kolikrát kojím po hodině a čtu si u toho nebo zaonu tv. Jinak manžel ten ji občas málem nabral loktem, tak jsem ráda, že jsem byla vzhůru a zabránila tomu.jinak kojím , usne, dám do postýlky

Strana
z2