icon

Stačí pro dítě 32měsíců stupátko?

dasenoxx
4. zář 2018

Zdravím, na podzim čekáme druhé miminko. Dcera toho dost uslape, s golfkama chodíme minimálně, bude stačit stupatko nebo není potřeba? Děkuji za každou zkušenost pokud máte děti stejně od sebe 🙂

petrapelech
4. zář 2018

@dasenoxx Máme teda dvojčata 26m,ale i kdybych byla na vašem místě, tak teda rozhodně nic neporizuji, Dle mého názoru toho téměř tříleté dítě ujde opravdu hodně. Nasi dvouletaci ujdou pěknou dálku.

leilinka1234
4. zář 2018

V listopadu nám přibude miminko a první bude 32m... Pořizujeme stupátko. Občas si i ona potřebuje odpočinout, tak ať má možnost 🙂

j.a.n.i
4. zář 2018

@dasenoxx Ja mela dvojkocar, ale je fakt ze mam rozdil 25, coz je prece jen o vic jak pul roku mene, ale tedy jezdili jsme s nim rok a pul.

jitushb
4. zář 2018

Já mám mezi holkama rozdíl tři měsíce a neporizovala jsem nic, malá toho ujde už fakt hodně a já se snažím být trpělivá s jejím tempem chůze a taky častěji využívám MHD.

loprajska
4. zář 2018

Zdravim 🙂 my u deti mame rozdil tri roky a porizovali jsme skejtik. Dcerka je akcni, chodi rada, ale prece jen, nektery den nejde pres den spinkat a kdyz vzrazime delsi trasu, rada si na nem chvili odpocne. A kdyz spechame (napr.ma syn hlad, jdeme nekam na cas), je to k nezaplaceni. A kdyz vim, ze nebude ten den potreba, necham ho doma...

almara2
4. zář 2018

Mám syny 20 a 21 měsíců od sebe. Mám skate ke kočárku a využila jsem ho minimálně.

misakri
4. zář 2018

@dasenoxx Rozdíl 21 měs a neměli jsme nic,za mě zbytečnost 😉

hezz17
4. zář 2018

@jitushb 3 měsíce?

kittyy17
4. zář 2018

Kluci jsou od sebe 28 měsíců, měla jsem buggypod přídavné sedátko ke kočárku, starší na tom jezdil dva měsíce, pak ho to přestalo bavit a vrátil se na motorku, a sedátko šlo o dům dál...

blondynka400
4. zář 2018

@dasenoxx skoro tříleté dítě opravdu nepotřebuje kočárek... Má nožičky 🙂

thalia
4. zář 2018

Máme rozdíl 32 měsíců a nic jsme neměli, jak starší, tak i mladší jsou od 18 měsíců zcela bez kočárku.

jipe
4. zář 2018

rozdíl 2,5 roku a starší chodí po svých, kočár jsme uklidili něco málo po 2. narozeninách (využívala jsem už jen na nákupy, 1,2 km z kopce tam, 1,2 km do kopce zpět). Ted ve třech letech a 1,5 měsíci mi ušel 5 km (posledních 500m do kopce teda fnukal, že ho bolí nožičky a sedal na každý obrubník)

jitushb
5. zář 2018

@hezz17 pardon překlep, tři roky.

priefi
5. zář 2018

@dasenoxx druhatko se narodi, kdyz syn bude mit 30m/31m, od 21m tape sam, obcas jel kocarkem, od 23m bez kočarku a bezproblemu usel i 4 km (2km na cviceni, pak cviceni s detmi a obratem 2km zpet), zadne noseni nic, proste tapal. Ted v lete ma obcas odrazedlo, tak to jde o dost rychleji, ale uz je ve fazi, ze nam ujizdi, takze odrazedlo uz nemuze byt tak caste, protoze je to nebezpecne s ohledem napr.na krizovatky. Az se mrne narodi, nic porizovat nebudeme 😉

dasenoxx
autor
5. zář 2018

Moc děkuji za odpovědi 🙂 dcera toho tak ujde hodně, v kocare už nebyla před druhýma narozeninama. Spíš mi jde o to, když budeme muset někam spechat...ještě popremyslim, je fakt že ona se už teď nemůže dočkat až bude brachu vozit, tak budeme vycházet ještě navíc všude o 15minut dřív než doposud 😁

pratensis
5. zář 2018

Mame rozdil 28 mes. a nic jsme nepotrebovali,tj. ani to stupatko. Vse v pohode. 😉

betelgeuzz
5. zář 2018

HOlky jsou od sebe 23 měsíců a ze začátku jsme stupátko využily hodně. Ale před 3. rokem jsme ho už dávali pryč. POkud ti jde o vyjímečné situace, dá se starší dítko posadit na hluboký kočár k držadlu a tak někam dojet.

pratensis
5. zář 2018

@betelgeuzz Jj,presne tak jsme to taky obcas resili. ☺

poutnikova
12. zář 2018

My máme holky 2r9 měsíců, a stupátko bych ráda, abych mohla chodit rychle=D Takže na moje hubnoucí kolečka po vesnici. Dcerka ujde zatím všechno, ale není to tempo, kterým bych mohla trochu hubnout, a mít pocit že se hýbu...