icon

Stalo se vám, že vám řekli nesprávné pohlaví miminka?

17. únor 2025

stalo se vam to ? dejte nejaky pribehy, kdyz miminko bylo "omylem" jine pohlavi, nez vam bylo receno :D

marry94
17. únor 2025

V mém případě ne u syna hned na 1.sreningu řekli kluk u dcery jsem čekala na verdikt do 2.sreningu ale řekli holka byla holka celou dobu se nechtěla ukazat

rezina96
17. únor 2025

Švagrové řekli, že to bude holka, ale porodila kluka. Co horšího spíše se může stát, jako se stalo před sedmi lety mému bratrovi, tak tvrdili, že to bude kluk. Ano byl, jeho žena porodila kluka, ale hned dva. To bych řekla, že je u porodu horší, než nějaké pohlaví.

felis
17. únor 2025

Ahoj, jj, stalo, ale pred 17ti lety! Kdy technologie nebyly zdaleka tak dobré jako teď. Dcera mela byt kluk, ale na dalším screeningu bylo vidět, že je to holka 😄 teď jsem podruhé těhotná a je to zas holka a dr. si byla jistá na 95%, holku pak potvrdil i můj dr.

junetule
17. únor 2025

Tak je to sice uz ctvrt stoleti, ale ultrazvuky byli v te dobe zcela moderni 🙂 s prvnim ditkem mi muj gynekolog rekl v 18 tydnu, ze budeme mit chlapecka. Pote mi to na ultrazvuku v nemocnici ve 20 tydnu potvrdili a do tretice jeste v 32 tydnu na kontrole u noveho gynekologa, kdyz jsem se prestehovala. Kdyz se mimi narodilo a doktorka rekla, ze je to holcicka, oba jsme na ni s manzelem vytrestili oci, zda to ma byt vtip 🤣 doktorka jen : Vy se koukate, jako byste nemeli radost? No meli a velikou, jen jsme takove prekvapko necekali 😂 nakonec je z toho doma vtipna historka a ani nam dcerka nikdy nevynadala za to, ze mela vse v modre barve...i holcickam slusi modre obleceni v modrem kocarku 🤣

martulka88
17. únor 2025

Když jsem čekala první dítě, všichni nám v okolí říkali, jak by nám slušelo mít holčičku. I nám se ta předatava líbila. Na 1.screeningu v nemocnici nám dr.řekl, že na 60% holčička. Na 2.screeningu nám dr.řekla v nemocnici, že to je 100% kluk. Porodila jsem chlapečka. Celkově ten dr.z 1.screeningu byl špatný, co se rozhodování týče. Ale to je už jiná kapitola sama pro sebe.
U druhého mi řekl doktor z jiné ordinace kluk a byl to opět kluk.

dc282308
18. únor 2025

Můj prostřední syn měl být holčička až do porodu. Byl to teda velký šok. U třetího syna jsem už nevěřila ničemu a měla všechno jen žlutý nebo bílý. 😃

kayty
18. únor 2025

U mě ne, já to vědět nechtěla. Jen u první se doktorka prokecla, ale z uzv to bylo poznat i pro mě, laika 😀

Mojí kamarádce celou dobu tvrdili, že holčička. Nakoupeno růžové - šatečky, body, ... Nic neutrálního. Kočárek s růžovou boudou, růžový pokojíček. Když mi psala, že jede rodit, tak jsem čekala na zprávu. No a nakonec přišla zpráva "vítáme našeho syna Lukáše ...". Četla jsem to dvakrát 🙂 Oblečení zabalili, kočárek jim vyměnili. Tatínek přemaloval pokojík a narychlo dokoupil základní oblečení, aby měl v čem být. I podruhé mají kluka.

fioreta
18. únor 2025

Ahoj, mě se to nikdy nestalo 🙂 Vždycky podle screeningů kluk a při porodu kluk. Teď čekáme dalšího, na sc kluk a dnes mi Og říkal taky kluk 🙂

anpineapple
19. únor 2025

Stalo se sestřenici, celou dobu podle doktorů čekali kluka a nakonec se narodila holcicka

monikaa162
19. únor 2025

Vždy jsem se nechala překvapit, nechcela jsem znát pohlaví. 🙈🤣🤣

hadruska
19. únor 2025

@monikaa162 Ja taky.Nemam rada ani prekvapeni z kindervajicka,ale tohle proste bylo miminko 🙂

monikaa162
19. únor 2025

@hadruska ja to brala, že jsem jak kindervajicko, až ked jse rozpadnem, uvidíme co to bude 🤣🤣

passsu
19. únor 2025

@rezina96 a to nechodila celé těhu na kontroly? Nějak se mi nechce věřit že by se nepřišlo na to že česká dvojčata

lp183
19. únor 2025

Znám asi 10 let starou historku, kdy otec u porodu začal jančit, že synovi se nedovyvinul penis, že je postižený…tak ho uklidnili tím, že je to zdravá holčička. Ale v dnešní době jsou UTZ tak detailní, že to vidí i laik.

upuska
19. únor 2025

@passsu taky mi to není jasné 🤔

brunetka11
20. únor 2025

Obě naše holky měly být kluci ,-)
Pokaždé jsme si vyslechli “paní doktorka je machr, ta se neplete”.
Když byl muž v šoku, kamarádka nás utěšovala, že ať si z toho nic nedělá, že zrovna mezi svými kamarády shánějí novou výbavu pro chlapečka, co měl být přes výsledek amniocentézy holčičkou.

rezina96
20. únor 2025

@passsu Chodila na všechny kontroly.