Syn 6 měsíců asi spolkl matičku

lendysek89
9. únor 2018

dobrý den, nejsme si jisti syn nám asi spolkl matičku- 1 cm . lomcoval se zábranou a ona asi vypadla, neboť ji nikde nemůžeme najít. celou dobu si tam malý hrál. je to 2 dnya ve stolici pořád nic. máte někdo skušenost? kdyby ji spapal za jak dlouho vyjde ven? nemůže se něco někde ucpat? syn je úplně v pohodě, krásně papá, kaká a je veselý, tak na něm nic nepozoruji. děkuji

dinushka00
9. únor 2018

Dobrý den, mám zkušenost se spolknutou mincí 1koruna. Cekala jsem tyden a nic nevyšlo. Bylo mi to divné,tak jsem sla za dr, od ní jsem si vyžádala žádanku na rtg. Koruna mu zustala ležet v zaludku. Všichni se divili, že nemá žadné zažívací potíže nebo nechuť k jídlu, že je veselý.
Ještě ten den nas vezli do Ostravy. Šel na endoskopii. Zákrok trval cca 15-20 minut,. i tak mi to přislo jako věčnost. Byla jsem tam s nim tuším 3 dny a 4 jsme jeli domu. Bylo mu 10 měsíců.

kaja2016
10. únor 2018

@lendysek89 Řešila jsem spolknout kousků plastu. Nebo spíš podezření. Plášť není vidět na rentgen, ve vašem případě bych na rentgen zašla, co jsem četla, může to udělat problém.

zmrzlinka
10. únor 2018

Určitě na rengen a řešit to.