icon

Teplota vody v bazénku pro roční dítko. Jaká má být?

pumpicka
6. črc 2009

ahojte holky chci se zeptat jakou teplotu vody mate v bazenku pro vašeho prcka???ja jsem rano napustila bazenek ale voda byla studena uplně 😠 a čekala jsem až se mala vrati z prochazky že ji tam doleju horkou vodu aby to nebylo tak studene ale než jsem se otočila mala tam už byla 😉tak bych chtěla vědět jakou ma mět teplotu ta voda!děkuji

tomasek06
6. črc 2009

Když tam vlezla, tak bych to tak neřešila. Je horko.Na koupališti je taky studená voda a koupou se tam i menší děti.

iloha
6. črc 2009

taky bych neřešila, když tam vleze a není jí zima 😵 JInak bazény pro prcky mívají tak 28-31 stupňů 😉

pumpicka
autor
6. črc 2009

a nemuže dostat třeba zanět močaku nebo tak něco?????bojim se o ni tak se ptam se nezlobte a dikas 😀

shaula
6. črc 2009

Pokud byla hodně studená, tak je podle mě jen důležité, aby tam neseděla dlouho. Když se v tom jen oráchá, tak se jí nic nestane.

ibolia
6. črc 2009

Moje malá je stejný lumpík. Včera jsem jí napouštěla bazének a než jsem stihla přidat i teplou vodu tak už tam byla vlezená. Ale jinak ji dávám vodu tak akorát. Zkusím, aby se mi nezdála moc studená, protože náš vodníček v ní vydrží i hodinu.

hancas
6. črc 2009

JÁ dávám vodu tak jak do vany,ale dětem venku více studená nějak nevadí asi tím že venku je vedro.zkus to loktem a uvidíš sama

pumpicka
autor
6. črc 2009

tak ja fakt teda NEVIM! zase abych každy den vypouštěla bojler horke vody se mi nechce 😝 ale nechat ju zmrznout rozhodně neeee!

iloha
6. črc 2009

Pumpicka, nevím jak velký máte bazenek, ale mě stačí 6-7 kýblů (CCA 10litrů) a většinou do toho naleju tak dvě až tři konve horké vody a stačí to, na noc přikryju a druhý den jen přileju teplou a je to.

pumpicka
autor
6. črc 2009

kolik ma litru nevim ale ma skoro pruměr 2 metra a vyška je 45 cm 🙂

iloha
6. črc 2009

hmmm, tak jedině více horkých konví, ale myslím, že nenastydne. 😉

timbouctou
6. črc 2009

pumpicka - já malému napustím bazének ráno a sluníčko ho do odpoledne ohřeje. Ty máš větší, ale i tak, podle mě by to max dva dny spravily. Zase na druhou stranu, když jsou počuraný tak jim to na močák taky nesvědčí, protože i když je plena jakoby suchá, tak je to studený, tak si myslím, že to jejich tělíčko něco snese.

pumpicka
autor
7. črc 2009

ja davam každy den když je hezky a koupe se tak novou vodu protože když pořad chodí ven na travu a do vody tak je ta voda plna bordela jsem si řikala že ji napustim malej bazenek a ja se budu koupat vedle ni ve velkem ale jak ji znam tak určitě bude chtit byt semnou ve vodě!asi otestujem koupaliště někde pobliž jaka je tam voda a jak male děti tam jsou 🙂

shaula
7. črc 2009

Pumpicka, a jak je stará? Já bych ji vzala s sebou do velkého bazénu, když tam bude 5 min, tak se snad tolik nestane... (ale samo podle věku). Naši kluci budou mít rok a letos je plánuju u švagra cachtat ve velkém bazénu🙂

shaula
7. črc 2009

Jo, promiň, teď v názvu čtu - roční dítko🙂 Tak to bych tak nehrotila - když bude chtít s tebou, tak bych ji vzala, na pár minutek, a pak třeba na delší dobu do malého bazénku s teplejší vodou.

pumpicka
autor
7. črc 2009

no pravě že ona tem leze vždy sama a nenutim ju nijak ale mam strach at pak neni nemocna s takove studene vody 😲 jsem to tak udělala v sobotu že byla ve velkem a pak jsem ji dala do maleho teplou ale tam nechtěla byt chtěla pořad do velkeho si řikam kdyby ji bylo zima tak tam neleze a je to ne???jen doufam že pul leta neproležime s horečkou ☹

petronilla
7. črc 2009

Ahoj holky,my máme bazén u našich,je v něm teď kolem 25°C,Adélka když v něm stojí,tak má vodu po ramena a je tam tak 20 min.,vůbec ji to nevadí,teď se koupala každý den a zatím naštěstí nenastydla 🙂.Koupe se s bráchou,takže už do té malé mušle vůbec nechce 🙂 .

freddyq
22. črc 2016
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

Tak jak se jí líbí 🙂