Ucpaný mlékovod, máte zkušenost?
nařhívat, masírovat prso krouživými pohyby... nepíšete věk dcerky, může mít růstový spurt a to vyvádí většina dětí, protože nejsme proudové hadice jak by si v těch pár dní děti představovaly 🙂
Malá má 3 měsíce a u druhého prsa právě vydrží sat dlouho,ale tady u toho nemocného chvíli tahá,ale jak zjistí,že teče málo,začne se vztekat. A myslíte,že ji mám přikládat první k nemocnému nebo ke zdravému prsu?
@peditka je možné že je ten mlekovodu ještě trochu ucpany a mléko teče míň. Ideální by bylo pořádně nahrat ve sprše vodou co nejvic teplou jak snesete a zkusit ještě vymacknout. Je možné, že ještě vyleze kousek ucpany. Pak je dobré po tom nahrati nechat malou pít právě z toho prsa. Nahrati by mělo pomoct aby teklo mlíko víc a i tím sanim se to ještě může uvolnit.
Zábal ze slivovice-na kapesník,pres to igelit.lehke masáže a bradicka prcka tam kde je priblem

Ahoj holky,prosím,máte některá zkušenosti s ucpanym mlekovodem? Na prsu se mi objevila bolestiva boulicka a na bradavce maly bílý vridek,který jsem propichla jehlickou,tím zmizela boulicka,ale malá mi u prsa pořád řve,ptz.jí z tama pořád neteče mléko tak silně,jak by mělo.