Uřvané miminko - nevydrží smo v postýlce
Ahojky všeci🙂, jdu pro radu zkušených. Mám první miminko, 5ti týdenního chlapečka. První dva týdny bylo vše ok-to bylo vyloženě to miminečko co jen papá a spinká. Po cca 3 týdnech co začal trochu vnímat, přestal chtít být i sám v postýlce (kromě spaní). Málo kdy mi tam vydrží jen tak ležet, většinou co ho dám do postýlky tak začne řvát a řve a řve, až se hystericky vsteká🙄budí se většinou taky s řevem... Mám už pocit, že nedělá nic jiného než jí, spí a řve 😔 Co s tím? 🤔
@zelenaesmolda Popravdě ano, asi se tím děti rozmazlí, můj nejmladší rozmazlený je 🙂, jsou mu dva roky a i teď si celkem málokdy sám hraje. Když dělám něco v domácnosti vždycky mi "pomáhá", když si chvilku sednu, že bych se koukla na film, tak už mě táhne za ruku, že si půjdeme hrát s autíčkama. Na druhou stranu si říkám, že od toho ta rodičovská je 🙂, aby jí člověk trávil s dítětem.
@lnk84 no ale tak tam je zasadni rozdil ve veku ditete,kdyz dvouletakovi reknes pockej chvilku tak uz chape co to znamena,petitydenni miminko autorky to fakt nechape,ze mama prijde za pet minut 🙂
@veronicka89 tak přesně takového lehátka má malý na hlavě vzadu placku. Naštěstí se mu trochu srovnalo...
@kittyy17 a muj z toho nemel nic 😉 mell pod telem decku a nebyl tam cely den...to by ten vas mel asi nejspis placku ze vseho ne ?🙂 i z rovne plochy ...
@veronicka89 tak takove lehatko je na par tydnu,myslim to na druhem obrazku...tak tri mesice,dyl ne
@zelenaesmolda To je pravda, když řeknu dvouletému, ať pět minut počká, tak mi mezitím v klidu a bez breku "umyje" nádobí 🙂..
@lnk84 jak umyje nadobi?
@zelenaesmolda no zalezi jake 😉 ... My ho meli troslu dyl a prodala jsem asi o 250kc min nez jsem ho koupila a bylo super vyuzito 😜
@veronicka89 jo my jsme taky meli lehatko a vyuzivalo se docela dost ale jenom nez se mala zacala pretacet
@zelenaesmolda Dá si ke dřezu židli. Přidá k nádobí autíčka, pak se celej namočí - včetně bačkůrek a rozlije vodu všude po zemi a po lince.. Já už ho pak jen převlíknu, vytřu, utřu linku, roztřídím autíčka a nádobí..atd.
@lnk84 😂😂😂😂
@zuzan88 Ja myslim, ze ste si odpovedali sama niekde v prvych komentoch. Dietatko potrebuje spolocnost, naruc, prso. Je to normalne, i ked to samozrejme matke da zabrat, tak sa vyplati tieto potreby naplnit. Skuste si zistit nieco o kontaktnom rodicovstve, zohnat satku alebo nosic, to vam hodne ulahci.

lehatko ..
+ jsem chtela napsat ze ono to ted prijde nekonecne s miminkem ale ty jejich nalady a potteby se meni ...tak rychle co se jim 2 mesice libilo pak vubec nebo neco se jim libi jen tyden pak zas vyzaduji neco jineho ...
Ale jak uz pisu nejdulezitejsi je spokojena mama a spokojene mimco 🙂 a pozitivni nahled na vec...a brat mimco jako neco co nas ma neco naucit a dat a ne komplikovat zivot / den ...