V kočárku se jí nelíbí. Co s tím?
Krasny vecer,rada bych se zeptala naVase zkušenosti.Male je 7tydnu a zatim se ji v kočárku vubec nelíbí .Usne málo kdy,většinou se po 15 min vracíme s hrůzným revem .nemate tip co s tím .diky
@mmmmmartinka Porid si satek nebo ergonomicke nositko 😉
Bohužel, některé děti na kočárek nejsou. Buď ji tam dát spící, nebo nosítko/šátek. Měla jsem to samé a až sporťák to zlepšil.
@mmmmmartinka měli jsme to stejně. Do korby jen spící a jen na pár minut. Spasil mě šátek a nosítko, do té doby jsem nevěděla co to je jít třeba na výlet. Dělala jsem to i tak, že jsem spící dala do kočárku, pod ním jsem měla s sebou nachystané nosítko a když byl řev, tak jsem vrzla do nosítka. Různě jsme to střídali a pohoda. Až sporťák vzala na milost, bo mohla koukat.
Prvni jsem vyhradne nosila 9m a milovala jsem to. Jakmile sedela a mohla do sportaku, uz jsme nosili a vozili tak 50/50. Druhou nosim od narozeni taky, kolikrat si ani neumim predstavit s sebou nekam tahat kocarek. Budu zkouset zase az si sedne 😉
Vyresi to jen satek ci nositko. Jakmile vyroste a bide ji zajimat svet tak do sportaku.
Malá sice do 3 měsíců psala v kočáru 3hodiny, ale pak se to zlomilo, buď ji musí člověk hodinu houpat v kočáru kvůli 15min spánku a nebo ji uspat na rukách a dát ji tam, jinak řve a řve a řve.
Starsiu sme nosili asi 5 mesiacov, mladsiu nosime tiez, proste sa im nepaci v kocarku.. tak to proste je, ono sa to niekedy zlomi, minimalne tym sportakom
Buď jsem nosila v šátku, nebo trochu později vozila na bříšku: měl sundanou boudičku, "pásl koníky" (měl tam nacpanou deku, aby byl předek vysoko a mohl si tam i lehnout a furt vidět) a cumakoval ven a byl spokojený. Pro spokojenost maminky to ale vyžaduje mít kšíry (bez nich jsem měla strach, že vyskočí/vypadne).
@mmmmmartinka Satek. Syn nevzal kocarek na milost nikdy, ani sportak. Do 18m jsme nosili, pak uz chodil prevazne po svych. A ve finale mi to vyhovovalo mnohem vic nez porad tahat kocar.
Ja nosim doted (rok a ctvrt), male se Nelibi ani sportak, leze ven, breci...

@mmmmmartinka Není to teď horkem? 😊