Večeře u 15měsíčního dítěte. Co dáváte?

v_eronik_a88
7. kvě 2020

Ahoj,chtela jsem se zeptat,co davate k veceri svym detem kolem toho roku a ctvrt?
Davam male mlecne kase,ale premyslim,jestli je to v tomto veku dostacujici,jestli nepridat ovoce/zeleninu do kase. Nebo davate normalni vecere,ktere sami jite? Ci obidek nebo jiny “hlavni chod”?
Diky za odpovedi😊

olga_
7. kvě 2020

Kaši na noc nikdy teda, raději na snídani i s tím ovocem. Na večeři masozelenina, hustá polévka a spol.

inka02
7. kvě 2020

Naše malá (16 měsíců) jí naše jídlo. Samozřejmě míň solím. Dnes měla zapečený toust s šunkou a sýrem a dorazila se domácí jablečno meruňkovou přesnídávkou, jinak třeba pečivo s máslem nebo "zbytek" od oběda.

puhelin
7. kvě 2020

Take jsem takhle brzo kase na noc nedelala. Tu si s dcerou delame az asi od 2 let a jen obcas, protoze je mame rady. Delala jsem hodne ruzne polevky.

iris92
7. kvě 2020

My davame bud co zbylo od obeda, hustou zeleninovou polevku nebo treba chleba s lucinou, syrem, avokadem atd. Snazim se aby jedl uz to co my, i kdyz treba v detske verzi. Kase od zacatku davam na snidani, vecer mu moc nevyhovovaly a zase to beru podle sebe, taky si ji dam radsi k snidani a pridam treba ovoce.

lolam10
8. kvě 2020

My davame kasi.drzim dlouho rezim mimin a nase jidlo davam az od 3let..p.s.a nepotrebuju to tady od nikoho vysvetĺovat🙂

eithelwing
8. kvě 2020

My kaši dávali, ale je fakt, že ji neměla úplně před spaním. Po kaši byla ještě koupačka, tuleníčko, a pak ještě kojení. 🙂
Postupně jsem jí dávala ochutnávat domácí pečivo, někdy místo kaše dostala něco od oběda.

elis_elis
8. kvě 2020

Ja davam jidlo od obeda. Kdyz nezbyde obed tak ovesnou kasi.

neomenia
8. kvě 2020

Chleba s lucinou, sýr, kasi, zbytek od oběda nebo třeba polévku. Nebo co máme my. Stejně toho moc nesni. Pak to hodně zapije mlékem (kojím).

zuzekk
9. kvě 2020

Dávám pořád kaši, kromě jednotvarnosti nevidim důvod nedávat. Střídám různé, s ovocem. Ale také zvažuji, jestli už na to není velký (15m) a nezacit s nějakým jiným jídlem.. obedva to co my, ale večeře my flakame..

yenefer1
9. kvě 2020

Kaše jsem nikdy na noc nedávala, max na snídani. Jinak od cca 11ti měsíců jí normálně všechno s námi, takže i večeře.

andelka
9. kvě 2020

Můj kaše nechce. Takže buď a la oběd, nebo pečivo se sýrem, lučinou, vajíčkem. Nebo hustou polévku, krémovou.

nupta
9. kvě 2020

Baští podobné, co ostatní: chleba s různými pomazánkami - rozmixovaný sýr+zelenina nebo máme vajíčko či zbytek od oběda. Je to relativně rychlé, jen bych potřebovala objevit lepší mixér, v tom mém starém zepteráckém se to vždy nerozmixuje, a přitom moc zubatá ještě není.