Vigantol. Může způsobit podráždění miminka?
Ahoj maminky,máte někdo skusenost,že po Vignatolu je miminko podrážděné a nemůže spát? Malá už od devíti od rána je úplně nerudna. Čím můžu nahradit? Doporučí někdo jinou značku?
Vigantol je sračka, a děcka po něm měli děsný bolení.
Nahradila jsem Swanson D.
U syna jsem žádné problémy nezpozorovala, ani když byl miminko ani teď když mu ho dávám sem tam přes zimu
Já jsem o vigantolu četla hodně, že způsobuje bolení bříška a naštěstí když se malý v dubnu narodil, byl v ČR zrovna výpadek v dodávkách a vigantol byl nedostupný. Koupila jsem Terezii (poradili mi ji v lékárně a i jsem o ní dopředu četla, že jsou maminky spokojené) a problém nám nedělala a nedělá. Docela mi ten výpadek tehdy udělal radost :D
Taky jsme malé vysadila Vigantol, řvala po něm jak tur, nahradila jsem také Terezií, doktorka mi to schválila, od té doby klid. Jamieson někdy v roce 2016 změnil složení a je teď stejné jako Vigantol, než jsem to zjistila, tak jsem ho koupila a řvala po něm taky.
Nejsem si jistá, sama jsem zkoušela Vigantol vysadit na týden a ubrečené stavy se u dcery neměnily, tudíž jsem usoudila, že Vigantolem to nebude.
Je také ho dobré ho správně podávat, osobně jsem to dělala s kapičkou mateřského mléka.
Prvni syn byl po nem uplakany, evidentne hned po poziti vigantolu. Kdyz jsem mu dala babyd kapky, byl v pohode. Ale kapala jsem jen pres zimu. U druheho syna tomu bylo naopak....
Děkuji za názory,Vignatol poletí do koše. Jsem zvědavá,jak bude reagovat na jinou značku. Dnes vůbec chudina nemohla zabrat,normálně prospi půl dne,dnes třináct hodin nic,jen trápení.
Já jsem od zacatku používala D od Terezie a doporučuje to i MUDr.

Bolívá po něm břicho. Já prckovi dávala jednu kapku ráno a jednu dopo(ne obě najednou) a hodně jsem cvičila nožkama(přeci jen kluci jsou větší cíťové) a šlo to i když třeba nebyl úplně vysmátý.
Hodně maminek dává cosi volně prodejného, ale já jsem na doktory taková posera, že jsem si nedovolila dávat něco jiného.