Vozík za kolo pro dítě/děti a psa současně. Croozer?

es_prg
28. dub 2016

Máme dvouměsíční dceru a už první jarní dny jsem chtěla sednout na kolo a užít si projížďku. A bude "hůř", takže budu pořizovat vozík za kolo a miminkovník. Máme taky buldočka, ten se už teď tváří, že jsou procházky příliš často dlouhé a to ani nezačalo léto a případná horka. 😉 Máte někdo zkušenost s pejskem ve vozíku Croozer, případně jiném? Jako ideální se zdá být nákladní prostor za sedačkou. V případě pořízení vozíku pro dvě děti, by mohl i vedle holčičky.
A s tím přichází druhý dotaz. Je možné ve vozíku pro dva vyndat jednu sedačku? Respektive je možné posadit holčičku na střed, což považuji za ideální řešení s ohledem na její pohodlí. Nebo budeme muset jezdit s dvousedadlem do narození druhého miminka, které si plánujeme až za delší dobu.
Díky za pomoc s rozhodnutím.

sasui1
28. dub 2016

Vozila jsem psa vzadu v kosiku...moc se ji tam nelibilo a tak se snazila prelezt dopredu k diteti a poskrabala ho...ale na bruslich kdyz na me videla tak ji to nevadilo...kdyz spolu sedeli tak se to nelibilo synovi ze ji utlacuje takze to fungovalo jen na tech bruslich...a co ja vim tak u voziku pro dva je jakoby jedna lavice a deti tam muzou jen sedet...ale mozna jsou i jine varianty.

es_prg
autor
28. dub 2016

@sasui1 Díky za upozornění. S variantou přelezení jsem moc nepočítala, vypadalo to na celkem oddělené prostory. Spíš jsem si říkala, že když bude neklidný pes, tak bude žďuchat zespoda do sedačky dětí a to by se jim nemuselo líbit.

sasui1
29. dub 2016

Hodne zalezi na tom jak se to bude libit psovi...ta nase prolezla i tou malou skulinkou co oddeluje ty prostory...a to to neni jorksir :D zkuste treba si to bude vase uzivat a nebude problem. Ale na tu dvojkombinaci si dejte pozor! Jinak co se tyka miminkovniku...tak mame ho taky ale nikdy jsme nepouzili...stejne jsme tam miminko davali v autosedacce ;)

es_prg
autor
29. dub 2016

@sasui1 Díky, nakonec jsem objednala vozík pro 1 děcko i s miminkovníkem. Pejsek zatím bude zůstávat doma, ale určitě to alespoň vyzkoušíme, když to nepůjde, tak mu pořídíme košík na kolo. V pondělí je to doma, takže už příští týden můžu vesele testovat. ;)
Rozhodnutí muselo přijít rychle, 20% veletržní sleva se zřejmě nebude dlouho opakovat ;)
Kdyby ji chtěl ještě někdo využít, stačí do zítra do objednávky na www.dveplusdve.cz připsat "2016FK".