Vyndání včera nastřelených náušnic

katkaajirka
21. zář 2018

Ahoj maminky, včera jsme byli s malou (5m) na nastřelení náušniček. Ale jsem z toho úplně zoufalá, má to píchnuté hrozně vysoko. Myslíte, že ji můžu ty náušnice vyndat a podívat se, jak to vypadá, a pak je dát zpátky... nevím, jak moc to je vysoko, protože ty plastové náušnice to hodně zkreslují. A taky bych přivítala názor na to, jestli nechat přepíchnout. Moc děkuji.

katkaajirka
autor
21. zář 2018

Takto to vypadá. Na fotce je jen jedno ouško, na druhem to vypadá obdobně.

hojda
21. zář 2018

Nepřijde mi to tak hrozně vysoko, určitě bych to nevyndavala, zanesete tam infekci.

koncita
21. zář 2018

co blbneš, jsou v pohodě, nic nevyndávej

koncita
21. zář 2018

pokud je vyndáš, tak ji můžeš jednak poranit, zanést infekci a potom už ji tam zpátky třeba ani nedáš, nedělala bych to

nikyselen
21. zář 2018

prijde me to ok.
urcite nevyndavat vymenit nausnice se muzou az po 1-2mesicich!(info od.Dr.)..
promazavat, a obcas s nima pootocit "aby neprilepily" pripadnou masti ci hnisem.
jinak nase mala ma taky jinak kazdou nastrelenou je tam malinka odchylka rikala mi to i dr. co je nastrelovala..kazde ousko je jine a sama mi rikala,ze az budu menit po mesici ci dvouch mame dat nejake vysici,aby nerovnost schovaly..

katkaajirka
autor
21. zář 2018

@hojda toho se právě bojím, že ji tam jen zanesu infekci. Paní z poradny jsem již psala, snad napíše svůj názor.

tulikiss
21. zář 2018

me to prijde uplne vporadku, mala to mela takhle jakoby vys kdyz byla malika, ale ted ma 5 a je tam kde ma byt

luj89
21. zář 2018

me prijde nausnicka ok. Vyndavani ted by mohlo dceru bolet. Navic tuto nausnici uz tam podle me znovu nedas, protoze nezacvaknes ten konec za uchem.. Vyndej ji jen v pripade, kdy bys chtela nechat dirku zarust.

linbrno
21. zář 2018

Má to úplně normálně, jen na miminku to vypadá jinak, jak na větších dětech. Nevyndávat, fakt by se tam mohlo něco zanést.

katkaajirka
autor
21. zář 2018

@nikyselen kdyby malá odchylka, tak to moc neřeším, ale přijde mi to opravdu dost vysoko a ještě blízko hlavy. Ten zadní špunt má v podstatě nalepený k hlavě a té tvrdé chrupavce (nebo jak se to odborně jmenuje 😀). Když jsem zkoušela přiložit zlaté visící náušnice, tak je má úplně na knap, a to mají vydržet do cca pěti let. Fakt nevím no 😕

koncita
21. zář 2018

@katkaajirka opravdu mi vysoko nepřijdou, i kdyby byly, tak lepší než když jsou moc dole, to potom opravdu vypadá blbě...ale tohle je fakt v pohodě...ta kytičky prostě zkresluje, uvidíš, že ty visící budou dobré

katkaajirka
autor
21. zář 2018

@tulikiss jee, děkuji za povzbuzení, vaše dcerka je krásná. Kdyby to později taky takto vypadalo, tak bych byla v klidu. Dívala jsem se, jak jsem to měla já jako malá, protože mám dírky taky dost vysoko a blízko hlavy, ale až tak moc jsem to neměla, tak jsem z toho nervózní.

tulikiss
21. zář 2018

@katkaajirka vsak to ousko jeste poroste a bude se menit

tulikiss
21. zář 2018

@katkaajirka schvalne sem pohledala fotku po nastreleni.. ma to taky hodne nahore a blizko hlavicky, takze nebojte ono se to s ruste srovna a bude to vypadat tak jak ma

hojda
21. zář 2018

@nikyselen Teď už se točení s náušničkama nedoporučuje:

https://www.nastrelovani-nausnic.cz/jak-se-star...

katkaajirka
autor
21. zář 2018

@tulikiss na vaší malé mi to až tak nepřijde. Fakt nevím, jestli si na to zvyknu a budu doufat, že ouška porostou.

nikyselen
21. zář 2018

@katkaajirka

me to prijde stejne jak u te nasi cacory

monculais
21. zář 2018

Nejdou mi nahrát fotky, ale dcera je má minimálně stejně, ne-li výš. Taky jsem se bála, jak to bude se zlatými a vypadá to úplně jinak.

vladienka
21. zář 2018

@katkaajirka to vobec nema vysoko, mne to pride uplne v strede :D

katkaajirka
autor
21. zář 2018

@nikyselen fakt, že to vypadá podobně. Právě si nedokážu zatím představit, jak to bude vypadat později. Přece jen, kdyby to mělo vypadat blbě, tak teď by se to dalo ještě přestřelit a tyto dírky by zarostly.

katkaajirka
autor
21. zář 2018

Děkuji všem za uklidnění, asi jen panikařím. Osobně bych jí to nechala dát teda jinam, ale včera byla sestra s doktorkou hrr hrr, honem honem a já se na to pořádně podívala až po tom, co jí to střelily.

journals
21. zář 2018

Nic jí nevyndavej, zbytečně do toho něco zaneseš. Holky mají pravdu. Je to úplně v pohodě a ono i to ucho bude růst a bude to vypadat jinak. Ale vysoko to opravdu není. Hlavně jí tím nijak nekruť, nic nevymýšlej a nevyndavej. To je teď pro tu čerstvou ránu to nejhorší, co můžeš udělat.

evee24
21. zář 2018

Meli sme stejne nastreleno. Ty ouška rostou a meni se. Nevyndavat a nesahat. At se tam nic nedostane.

bah
21. zář 2018

Malá to tak taky měla a teď, jak trochu vyrostla, tak je to ok. Navíc, tyto náušnice nejdou po vyndání dát zpátky, zátka se prostě zlomí a už nejde nasadit zpět (takže i kdyby se to pak zdálo ok, musí se nechat zarůst a znovu nastrelit) - měly jsme ty samé, jen tečky.

bubbi
21. zář 2018

@katkaajirka jenom klid, dcera to měla taky tak, ale ono to pak s normálníma náušnicema vypadá líp 😉

baris
21. zář 2018

@katkaajirka jakmile teď vytáhneš tu náušnici, tak nemáš šanci já dát zpět. Navíc to budou tvou dceru docela hodně bolet.

Mě to přijde OK. Přestala bych to řešit 🙂

kejt29
21. zář 2018

Meli jsme cca stejne a jak ousko porostlo krasne se to srovnalo. Naopak je horsi fdat to niz, aby se pak ucho neutrhlo. Podle me je ma idealne.

orobs
21. zář 2018

@katkaajirka Mně to přijde úplně ideální 🙂 Když bude chtít dcera v budoucnu do lalůčku více náušnic, bude tam mít alespoň dostatek prostoru 🙂

kejt29
21. zář 2018

@nikyselen nastrelene se nemazou a neprotaci, v tom je velka vyhoda.