Vypije hodně UM
ahoj, chtěla jsem se zeptat.. Mam 9mesicni holčičku, a vypije skoro 1litr mleka..myslite ze to neva?moc nepojí jiných jídel.V noci se začala budit 3krat a pokaždé chce mléko... Děkuji za zkušenosti a odpovědi
@alvapcz Primárně bych to řešila s doktorkou, protože v 9 měsících by měla vypít cca 600ml a zbytek tvoří jiná strava. My jsme v 10.měsíci přestali UM v noci dávat úplně, prostě jsem postupně snížila dávku a pak ho nahradila čajem. Chce to dvě tři noci vydržet, ale stojí to pak za to. Takže za mě snižovat, aby nebyla nacpaná UM, možná i proto nechce jiné jídlo...
@alvapcz kamarádka kojila svou holčičku téměř výhradně až do dvou let, nechtěla nic jiného... Některé děti to tak mají, v Africe jsou děti kojené do 3-4 let, pak se učí jíst...
Určitě se snaž ji dávat normální příkrm, najít co chutná. Můj mladší syn odmítal domácí vařené, koupenou skleničku sežral celou, ovocné přesnídávky vůbec...
Zkus večer kaši, klidně i trochu vmichat do flašky, budí se hladem, nebo aspoň kousek chleba na pozuzlani...