Zaschlé slzy u dětí. Je normální, že jsou bílé?
Ahoj, všimli jste si někdo u svých dětí, po tom co brecely a neutreli jste jim slzy bílých zaschlych slz? Vím, že je to obsahem soli v slzách...ale je normální, že jdou takhle zaschle vidět?
Normální.
Na detech jsem to nevidela,ale na sobe ano.
Viděla 🙂 obzvláště je to vidět víc, když jsou špinavé.
@sovicka1234 jo, asi tak před dávnými časy. Dceři je 17 😄 Tak bychom to sem nepsaly, když bychom to nevidely 😄
Taky už jsou větší a slzy si utřou, ale myslím, že to takhle vypadalo. Jestli se ti to ale nezdá, tak se klidně zeptej pediatra. Myslím, že ti za to hlavu neutrhne (-:
@felis haha, dekuju😊 no nevypadáte na 17ti letou dceru tyjo!! Chtěla bych ve vašem věku vypadat taky tak😁
Jo takhle normálně vypadají slzy po zachnutí, většinou si je prostě dítě utře, tak to třeba ani není vidět ..
Já sama jsem si jednou pořvala s umělýma řasama a to bylo teprve bílé a krystalků... Že od té doby mi to řvaní za ty 2tis.nestojí. 🤭
Normální 🙂
@karamelkka jeee moc dekuju za reakci😊
Sundej make-up, poplakej si, slzy neotírej a nech je volně uschnout. Dopadneš úplně stejně jako tvé dítě. Je to naprosto normální.
@miryp mne se to prave nestává.... zkusila jsem to a nic 😁 proro tato diskuze...

normální