Zavinujete miminko na pevno?
Ahoj chtěla jsem se zeptat zatahujete miminko? Jako myslím na pevno??? U naší třítýdenní holčičky to někdy pomůže (jakože je dyl v klidu a spinká) a někdy Teda ne.
Zrovna včera jsem se zase přesvědčila, že naše tříměsíční ještě pořád potřebuje zavinout. Usnula mi doma v kočárku jen tak když se dívala na hračky. Tak jsem si řekla, že ji nechám.. Za 5 minut se praštila rukou do obličeje a byla hore. Tak jsem ji zavinula, uspala a krásně a v klidu spinkala jako obvykle. Zavinuji do čtveraté látky, pěkně napevno, spí tak celou noc, budí se jen na jídlo, ani ji nepřebaluji a nevytahuji a je spokojená.. Ale třeba ta starší to tolik nepotřebovala, ve třech měsících už spala jen tak. Ale to bylo léto a vedro.
Malou jsem zavinovala do 5,5 mes . Proste ji to dělalo dobre . Kdyz jsem to řešila s neurolozkou rekla at klidne zavinujeme do te doby do kdy to malé bude dělat dobre . Takže klidne zavinujte 🙂
@listopadka1 u nás to taky zabírají pak jsme ale skončily v nemocnici na jip a tam být zavinila nemohla teď už jsme konečně doma znova zavinujem ale musí si znova zvykat teda🙂

Já jsem zavinovala, nejprve jen tak na volno a to bylo k ničemu, pak hodně na pevno a to pomáhalo. Ale tak max do dovu měsíců, pak už ne.Naše malá byla hodně velkej řvoun, hodně sebou škubala a vždycky se tím probouzela, tak tohle na ní krásně fungovalo.