Žehlíte oblečky pro miminko, když máte sušičku?
Ahoj,mám sušičku a standardně nežehlím. Babičky mě ale přesvědčují, že bych měla alespoň těch 6 týdnů vše žehlit. Zdá se mi to jako přežitek,ale nevím, jestli se nepletu🙂 Co si myslíte vy?
@fyffes jj prý je to super taky jsem byla v zahraničí kde měli dvě velké myčky a jen přendavali z myčky do myčky dokonce ona paní říkala že její švagrová má tři myčky což se mi zdá už hodně tu třetí mají prý na hrnce 😀 no my máme jen jednu a naši synové vyndavají nádobí ale střídají se s manželem 😀 já jsem řekla že to do ní strkám ale sem tam to vytáhnu i já 🙂
máme sušičku beko vyšší řadu a je to paráda tepelné čerpadlo má také a myslím že v dnešní době už je máj skoro všechny sušičky 🙂 jinak měla jsem pračku Lg a vydržela 11,5let než odešla do věčného spacího času 🙂 na Vánoce Nám rodina koupila pračku Beko 8kg a tak jsem k tomu pořídila i sušičku 8kg 🙂 suším vše i pokrývky duté vlákno
chacha. nezehlim nic a nikdy. ani na sebe ani na malou. Je treba to umet povesit. Neni cas. jediny co uznavam ze ses zehlit musi jsou panske kosile. Tento problem vsak nemam, nebot pana nemame
😉 . argumentace nejakymi zdravotnimi duvody je zcestna. nejsme v africe, kde jsou http://en.wikipedia.org/wiki/Cordylobia_anthrop...

Já taky vyzehlila jen první varku před porodem,pak už fakt nebyla kapacita 🙂 zehlim jen látkové plínky,jsou ze susky takové krepate.. 😉