Jak zabránit náhodnému ztlumení vyzvánění na Samsungu?
Máma má Samsung a pořád si bočními tlačítky omylem ztlumí vyzvánění. Pak jí celý den voláme a ona nic neslyší.
Nedělá to schválně, prostě se jí to stane v ruce nebo v kabelce. Dá se někde nastavit, aby boční tlačítka neměnila hlasitost vyzvánění, nebo aby šlo vyzvánění nějak zamknout?
Možná to jde nejak sofistikovaneji, ale napadlo me v nastaveni - zvuky a vibrace - hlasitost - uplne dole prepnout, aby bocni tlacitko regulovalo prioritne media (videa, hudba), namisto regulace vyzvaneni...
@anonym_78b0a2 Jo, tohle zkusíme, děkuju. Přesně něco takového jsem hledala, aby si tím bočním tlačítkem omylem nestahovala zvonění. Nastavím jí to a uvidíme, jestli to pomůže.
@anonym_78b0a2 Jo, tohle zkusíme, děkuju. Přesně něco takového jsem hledala, aby si tím bočním tlačítkem omylem nestahovala zvonění. Nastavím jí to a uvidíme, jestli to pomůže.
@anonym_autor akorát dodatečně mě napadá, jestli "media" nezahrnuje i hlasitost hovoru... jakoze abyste se pak slyseli, pokud to omylem snizi :-/

Možná to jde nejak sofistikovaneji, ale napadlo me v nastaveni - zvuky a vibrace - hlasitost - uplne dole prepnout, aby bocni tlacitko regulovalo prioritne media (videa, hudba), namisto regulace vyzvaneni...