Asistent pedagoga u Scholaservis: Jak zvládnout kurz a písemnou práci?
Ahoj, pročítala sem starší příspěvky na toto téma, ale uz jsou většinou staré moc. Tak bych ráda toto téma zase otevřela, jestli se zde nenajde třeba někdo, kdo si tento kurz právě dělá, nebo nedávno dodělal. Ráda bych měla někoho s kým bych toto vše mohla probírat, vzájemně si pomoct, trochu nakopnut. Je to hrozně moc informací a už mi to nějak do té hlavy neleze, nevím jak začít s písemnou prací atd atd. Budu ráda za každou pomoc .
@kamca80 Ahoj Kamčo. Já o kurzu u Scholaservis uvažuji a chtěla jsem se naopak zeptat na Tvé zkušenosti (klidně i do soukromé zprávy). Jak kurz probíhal, jestli splnil Tvoje očekávání, jestli všechny termíny probíhaly přímo v Hodoníně, nebo některé přednášky byly i online, prostě jak si byla spokojená. Moc děkuju za jakoukoli referenci, Lenka

@kamca80 @kamca80 Ahoj Kamčo. Já o kurzu u Scholaservis uvažuji a chtěla jsem se naopak zeptat na Tvé zkušenosti (klidně i do soukromé zprávy). Jak kurz probíhal, jestli splnil Tvoje očekávání, jestli všechny termíny probíhaly přímo v Hodoníně, nebo některé přednášky byly i online, prostě jak si byla spokojená. Moc děkuju za jakoukoli referenci, Lenka