Psychologie. Co pro Vás znamená?
Milé maminky, píši seminární práci z psychologie. Poprosila bych Vás zda by jste mi napsali jak vy vnímáte psychologii jako vědní obor, například u sebe. Děkuji za Váše názory.
@hezz17 👍
@mysicka003 já jsem psychologii jako předmět měla hrozně moc ráda. Dost mi dala. Hodně jsem se naučila vnímat svět kolem sebe jinak, naučila jsem se samu sebe vnímat. Taky teď v praxi hodně používám, zkoumám na dětech, který směr mi sedí víc, který z psychologů mi víc vyhovuje.. 🙂 Je to fajn o tom něco vědět a moct to převést do praxe 🙂
Me bavilo cist knihy psychologu. Od kazdeho si neco vzit. Vlastne uzasny, jak na vsechno prisli, co vsechno zjistili a ze vetsinou jejich poznatky plati. Hrozne me to obohatilo. Diky tomu i vim, co plati na urcity lidi a jak se zachovat.
Pro me je psychologie fajn system pro lidi, kteri tapou a hledaji cestu sami k sobe nebo k porozumeni nejake situace. Ale je to pro me jen nastroj. Uzdravit se (prijit na jadro pudla) musi kazdy sam at uz s principy psychologie ci jakkoli jinak
@mysicka003 mam psychologii ráda,hlavně ty hrave postupy u deti..co ráda nemám je škatulkování,což se v Te psychologické typologii děla dost často..lidi naštěstí nejsou tak černobíli
Psychologie je velice zajímavý obor, který se stále vyvíjí, stejně jako se vyvíjí člověk a lidstvo. A přesto je důležitým základem každé psychologie, se dostat na samý počátek, aby mohl být uzavřen kruh a člověku se pomohlo odprostit se od problémů, které jej stravují zevnitř a brání mu pokročit v životě dál.

Byste mi nenapsaly...