icon

Spolehlivé agentury pro jazykové pobyty studentů v Anglii. Doporučíte, prosím?

zaskocen43
25. zář 2025

Ahoj, hledám nějakou spolehlivou agenturu, která zajišťuje prázdninové jazykové pobyty v Anglii pro studenty SŠ. Máte někdo zkušenost s někým spolehlivým? Nebo naopak koho nedoporučujete. Díky předem

squezy
25. zář 2025

Student Agency

zaskocen43
autor
25. zář 2025
@squezy

Student Agency

@squezy na ty mám zatím jen negativní recenze. Vy jste s nimi kurz absolvovala?

squezy
26. zář 2025
@zaskocen43

@squezy na ty mám zatím jen negativní recenze. Vy jste s nimi kurz absolvovala?

@zaskocen43 ja byla se student agency v USA behem VS,ale už je to 15 let.

zaskocen43
autor
26. zář 2025
@squezy

@zaskocen43 ja byla se student agency v USA behem VS,ale už je to 15 let.

@squezy tak to už je vážně dlouhá doba🙂 Aktuálně jsou s kvalitou a spolehlivostí několik koňských délek za konkurencí

kakba
26. zář 2025
@zaskocen43

@squezy tak to už je vážně dlouhá doba🙂 Aktuálně jsou s kvalitou a spolehlivostí několik koňských délek za konkurencí

@zaskocen43 nevim kolik je diteti let. Neni to sice Anglie, ale Amerika, ale doporucuju na prazdniny Camp Amerika. Je to naprosta bomba. Jedes do campu, ktery ti bude prirazen podle referenci, vydelavas si tam a zaroven se ucic anglicky a pak muzes cestovat. Byla jsem 3x a mam naprosto uzasny vzpominky.

zaskocen43
autor
26. zář 2025
@kakba

@zaskocen43 nevim kolik je diteti let. Neni to sice Anglie, ale Amerika, ale doporucuju na prazdniny Camp Amerika. Je to naprosta bomba. Jedes do campu, ktery ti bude prirazen podle referenci, vydelavas si tam a zaroven se ucic anglicky a pak muzes cestovat. Byla jsem 3x a mam naprosto uzasny vzpominky.

@kakba díky za info, ale řešíme opravdu jen Anglii, do Ameriky nechce