icon

Hlad po Hipp bio combiotik?

ahojcau
13. dub 2018

Ahoj.. dcerce budou za 2 tydny 4 mesice. Doted jsem kojila ale prestavam mit mliko a tak dam rano s prsu a pak dostava UM nekdy ji dam jeste vecer z prsu.
Jde mi o to ze pouzivam hipp bio combiotik 1 a vypije 180ml ( bejt na ni vypije mnohem vic ) a nekdy vydrzi klidne pres 3 hodky ale castejc uz treba po 2h. Ma hlad 🙈 spi celou noc ale pres den je to hruza..po jake dobe ji muzu dat dalsi davku UM ? Nebo vymenit mlicko ? Ale za jake..meli jsme nutrilon a po tom byla hrozne ucpana tak premyslim jestli hipp nevymenit za sunar co myslite ?

swetlusska
•
13. dub 2018

Ne, Sunar nezkoušejte, ten ucpává ještě víc, Hipp je super (my ho teda máme 1,5 roku) a na trávení nejlepší. Dala bych dítěti klidně pít častěji, ale menší dávky třeba. Třeba chce jen kojit (jako na usnutí, na uklidnění)....

opicka123
•
13. dub 2018

Ja bych dala klidne vetsi davku. Na krabici je uvedene, ze od ukonceneho 4. mesice muze mit i 235ml.

mku
•
13. dub 2018

Ja bych za ty dva tydny zkousela prikrmy... a pres den vedle mlika nabizela vodu/caj... a taky asi zalezijak pribyva... jestli se drobek, at pije mlicka kolik chce. Naopak jestli je hodne oplacana tak bych mlikem setrila.. a o vsem se poradila s doktorkou

bbubble
•
13. dub 2018

preco myslis ze prestavas mat mlieko? po tom 3.mesiaci je bezne ze sa ustaluje laktacia a prsia sa uz nenalievaju ako predtym, je mozne ze ani nic neodsajes, to tak ma skoro kazda. ale to neznamena ze nemas mlieko.. mimco si vytiahne co potrebuje..

kajsav
•
13. dub 2018

Řeším něco podobného, dcera 3,5 měsíce. Taky mi křičela hlady, tak jsem začla přikrmovat Hipp 1. Vypije UM max 100ml a za 2 hodiny (i dřív) má šílený hlad. UM by se mělo dávat po 3 hodinách, ale doktorka mi řekla, že pokud po tom nezvrací, tak to nevadí. V noci krmím jen jednou, tak to pak asi přes den dohání. 😉

ahojcau
autor
•
13. dub 2018

@bbubble nevysaju nic , dostavila se menstruace a dcera se mi u prsu krouti pouští a řve :/

ahojcau
autor
•
13. dub 2018

@mku no drobecek to rozhodne neni :D v utery jdem k dr.tak.uvidim

ladyhacek
•
13. dub 2018

@ahojcau s menstruací se dostaví jiná chuť mléka a děti ho často odmítají 🙂 Já tedy kojila takž emůžu poradit jen co vím od kamarádky její syn byl na UM od narození a vžd ymu dávla větší dávky protože mu to nestačilo. Ano v roce ho byl teda kus, ale pak sjem ho viděla ve 3 letech a je to štíhlý vitální kluk - prostě to vyběhal 🙂.
Asi by se to nemělo přehánět, ale já bych dítěte nenechala řvát hlady. Jiank značku bych zatím neměnila - ono chvíli trvá než si zvykne-záleží tedy jak dlouho jí máš. A co se týká příkrmů jak to tu padlo tak dětem na UM se obvykle od ukončeného 4 měsíce začínají dávat. ZAčni na oběd se zeleninkou 🙂. Více zasytí a třeba bude spokojenější 🙂. Kamrádky holka byla sice kojená, ale dostávala od 4m příkrmy a teda baštila jako o závod to můj syn v 7měsícíh nesnedl co ona 😀. Každé dítě je jiné.
Klidně dej teď větší dávku a pak se poraď s tou doktorkou

bbubble
•
13. dub 2018

@ahojcau ako vravim, ty nemusis odsat, dieta si vysaje, ma ine mechanizmy. Tiez by som zrejme neodsala dokopy nic, a veselo skoro plne kojim 10 mesacneho 🙂 a to co popisujes znie ako typicky bojkot, skus si o tom precitat. A ze mas MS tiez nic neznamena, tiez mam uz par mesiacov. Ale je to samozrejme na tebe, ja len nech vies ze su aj ine moznosti 🙂

yassou19
•
14. dub 2018

Me se mala ucpava uplne po vsem, a tim jak furt tlaci, tak porad blinka. Jsme taky na hippu a zkusili jsme sunar a bebu. Po bebe jsem slysela, jak mi nadava a to ji byly dva mesice. Bylo ji zle. A po sunaru par dni dobry, ale po par dnech se ucpala taky a jako bonus byl prisernej smradek z blinkani. Vratili jsme se k hippu a davam ji pres den kolik chce a v noci spi 10 hodin. Do nedavna hodne nabirala, az mi dr rikala, ze by mela brzdit, ale ted ke konci ctvrtyho mesice uz se to ustalilo a prirustek se zmensil.

clouwe
•
20. lis 2020

Jaké umělé mléko ve 2 měsících?

clouwe
•
20. lis 2020

Omlouvám se, nechtěně jsem dotaz napsala do této diskuse...nejde mi smazat