icon

Umělé mléko Kendamil. Má smysl jej koupit?

17. bře 2026

Ahoj holky, budu muset pomalu přestat kojit svou 6měsíční dcerku a hledám nějaké kvalitní umělé mléko. Hodně maminek v okolí si chválí ten britský Kendamil, že je plnotučný a chutná prý skoro jako mateřské mléko. Neměly po tom vaše děti zácpu? U nás v lékárně ho mají, ale je o dost dražší než ty běžné značky. Má smysl do toho investovat?

hennrietta
17. bře 2026

Musíš vyzkoušet, protože je to dítě od dítěte. Dceři neseděl. Pila Nutrilon, později Beba. Syn od mala na Sunaru. 🙂

squezy
17. bře 2026

@anonym_autor naše třetí ditko zase pije Kendamil 🙂 Kupovala jsem ted v DM a stal 400Kc skoro stejně jako Nutrilon nebo Beba. Hami bylo o dost levnější,ale my jedeme prostě Kendamil 🙂 Nechci do ditete zbytečně cpat palmovy tuk a soju jako ma Sunar.

pilzzee
20. bře 2026

Nase decka pily jenom Kendamil. Jo, je to draha sranda, samozrejme jsme presli na kravske mliko hned, jak to vek dovolil, ale slozenim mi prislo nejlepsi 🙂

hennrietta
23. bře 2026
@squezy

@anonym_autor naše třetí ditko zase pije Kendamil 🙂 Kupovala jsem ted v DM a stal 400Kc skoro stejně jako Nutrilon nebo Beba. Hami bylo o dost levnější,ale my jedeme prostě Kendamil 🙂 Nechci do ditete zbytečně cpat palmovy tuk a soju jako ma Sunar.

@squezy Sunar palmový tuk neobsahuje. 🙂

prdipirko
Dnes v 10:14

@anonym_autor doporučuji vyzkouset. Prcek půl hipp a beba a jednoho dne mu nechutnalo a začal pít Kendamil. Chutná mu, je takřka nerozeznazelny ( jo ochutnala jsem svoje mléko), problém mu nedělá se zazivanim. Naopak po hipp měl stolici zelenou a po beba zase zácpy 😊 co dítě to ojedinělost.