Umělé mléko Kendamil. Má smysl jej koupit?
Ahoj holky, budu muset pomalu přestat kojit svou 6měsíční dcerku a hledám nějaké kvalitní umělé mléko. Hodně maminek v okolí si chválí ten britský Kendamil, že je plnotučný a chutná prý skoro jako mateřské mléko. Neměly po tom vaše děti zácpu? U nás v lékárně ho mají, ale je o dost dražší než ty běžné značky. Má smysl do toho investovat?
@anonym_autor naše třetí ditko zase pije Kendamil 🙂 Kupovala jsem ted v DM a stal 400Kc skoro stejně jako Nutrilon nebo Beba. Hami bylo o dost levnější,ale my jedeme prostě Kendamil 🙂 Nechci do ditete zbytečně cpat palmovy tuk a soju jako ma Sunar.
Nase decka pily jenom Kendamil. Jo, je to draha sranda, samozrejme jsme presli na kravske mliko hned, jak to vek dovolil, ale slozenim mi prislo nejlepsi 🙂
@anonym_autor naše třetí ditko zase pije Kendamil 🙂 Kupovala jsem ted v DM a stal 400Kc skoro stejně jako Nutrilon nebo Beba. Hami bylo o dost levnější,ale my jedeme prostě Kendamil 🙂 Nechci do ditete zbytečně cpat palmovy tuk a soju jako ma Sunar.
@squezy Sunar palmový tuk neobsahuje. 🙂
@anonym_autor doporučuji vyzkouset. Prcek půl hipp a beba a jednoho dne mu nechutnalo a začal pít Kendamil. Chutná mu, je takřka nerozeznazelny ( jo ochutnala jsem svoje mléko), problém mu nedělá se zazivanim. Naopak po hipp měl stolici zelenou a po beba zase zácpy 😊 co dítě to ojedinělost.

Musíš vyzkoušet, protože je to dítě od dítěte. Dceři neseděl. Pila Nutrilon, později Beba. Syn od mala na Sunaru. 🙂