icon

Zkušenost s UM Kendamil. Máte někdo?

skritek95
16. pro 2019

Prosím máte někdo zkušenost s mlickem Kendamil? Malý má 1.mesic a budí se mi v noci každou hodinu na kojení. Tak přemýšlím nad dokrmením že mu asi to moje mliko nestačí.

Zkušenost s UM Kendamil. Máte někdo?
kiki1912
•
16. pro 2019

@skritek95 na kendamil sem slyšela (mám ho pro prcka taky) jen chválu ale než se tu do Tebe někdo pustí tak Ti poradím prikladej kdykoliv i když nechce. Musíš mu prso nabízet. Pokud Ti malej nabírá tak bych dokrm nezvazovala

amazonkajanik
•
16. pro 2019

Jestli mliko mas, tak hold kojit a kojit.nesahej hned po prikrmu. Me maly nepribiral a mléka jsem měla opravdu málo, místo aby se ho víc tvořilo při častém prikladani, tak ho bylo míň, takže jsme si vezli dokrm už z porodnice. Ale Kendamil je super, navíc neobsahuje jako snad jediný, palmovy tuk. Jen škoda,že jen v eshopech.Ale po něm sahni, až když kojení opravdu nepůjde, jelikož se dělá z plnotucneho mléka, aby prcek toho neměl zas moc a nebyl obézní. Mě po něm kluk pribiral 1-1,5kg měsíčně, teď je na Sunaru, přibral jen 500g a stejně dostal dietu,jelikož má PMV lehce ovlivněn váhou (6měsíců 8,9kg)

skritek95
autor
•
16. pro 2019

@kiki1912 pokaždé když si řekne tak kojim a přijde mi že nedělám nic jiného 😀 malý drží aj hodinu na prsach pak u kojeni usne a za hodinu je znova hore a zase od znova.

luj89
•
16. pro 2019

To je uplne normalni, ze se v mimi budi co hodinu na kojeni, mej ho u sebe v posteli, nakoj ho kdy potrebuje a je to. Nebo snad malo pribira?

luj89
•
16. pro 2019

jinak UM neni lepsi a horsi, vsechny jsou spis o tom aby dite neumrelo hlady nebo na dehydrataci... aToto UM ma skvely marketing, nic vic (jinymi slovy ,,skvele,, porusuje mezinarodni kodex marketingu). Navic každému sedne jina znacka.

makkynka23
•
26. pro 2019

Ahoj,moje malá po Kendamilu měla alergickou reakci osypal se jí obličej, ve stolici měla hleny a hrozně trpěla na prdíky . Tak jsme přešli na HiPP a jsme spokojený 🙏😉