3měsíční syn pije méně UM
Ahoj zeny pisu o radu,mam syna 3m,korigovane mesic a pul,poporodni miry 2420kg a 45 cm,ted 5100kg a 55cm.no ale k veci ,jeste pred 14ti dny mi pil krasne,prumer 120ml 7x denne ale ted je to katastrofa,vypije s bidou 100ml ani to ne nekdy, 7x denne,v noci ho budim.byli jsme nekolikrat u doktorky,zatim pribira jaks taks ale radila mi vymenit um,to zacal pit jak blazen dva dny a pak zase prd.dnes mi pil jen 60ml po 3hod tak jsem u ni opet byla a syn v poradku,v puse nic,brisko nepne,kaka,prdi,pro jistotu vzala crp a vse ok moc taky coz jsem rada.radi mi at ho necham at si rekne sam o jidlo treba az za 4-5hod a v noci ho nebudit ,kdyz se sam neozve,no ale to me bude jist treba jen 5x denne tak nevim zda to mam zkouset tak prosim o radu zkusenejsi maminky.jinak syn je v pohode,obcas pobreci ale spis se smeje a zvani tak ja nevim.dekuji moc za kazdou radu,treba i jak vy by jste nastavily rezim,nejak se v tom placam😒
Chvilku si hrajte a az se trochu unavi, tak si treba rad da. Nikde neni psany, ze musi vypit 7x denne 120ml mlika. Muj 2 lety syn vypije 150ml mlika az ted. Predtim vypil najednou sotva 120ml..
Muj nikdy nedal vic nez 120 🙂

Proboha hlavne nebudte!!!! To je
prezitek budit dite na jidlo!! Az bude mit hlad, tak se vzbudi sam... k tomu jidlu, zkuste jinou savicku, myslim vetsi dirku, nebo jinou polohu pri jidle a nebo teplotu. To ze se vzbudi neznamena, ze hu musite hned ladovat mlikem. 3 mesicni dite vydrzi nejakou dobu bez jidla. Treba nema hlad..