Beba HA, ublinkávání. Poradíte?

26. říj 2022

Hezky den,

Mám doma tři týdenního syna, který je od narození na Beba sensitive kvůli citlivějšího břicha, jenže poslední dny se začal po každém krmeni kroutit a plakat to vydržel klidně i hodinu a půl v kuse. Pediatrička nám doporučila ať zkusíme HA mléko, že mu muže vadit kravska bílkovina trochu. Stolici měl normální, prdel taky “hezky”, kakal i 3x denně. Hlen ani krev ve stolici nemá a ani žádné vyrážky, ale tak jsem si řekla, že to zkusíme. Včera jsme koupili a i když po jídle přestal plakat a není už to taková hrůza, přijde mi, že se mu prozmenu mléko neustále vrací zpátky do pusinky a má problém si odříhnout, spíše se vždycky trochu poblije. Dnes v noci ale i po tom HA mleku dost plakal. Dostává u obou mlék stejnou dávku 90ml vody 3 lžičky mléka. Měl už by podle obalu dostávat více, ale to jsme zkusili jednou a byl hrozně přejezeny.

Nechci měnit neustále mléko za mléko s bojím se experimentovat s jinými značkami, aby ho to úplně neucpalo.
Mate někdo špatnou zkusenost s HA mlekem? Nebo je lepší se vrátit k Beba sensitive a počkat až se to srovná. Jsem už bezradna. Děkuji!

madaki31
26. říj 2022

Ahoj
Dcera je na Beba comfort. Určitě bych neměnila mléko co dva dny.. Bříšku trvá než si zvykne. To co popisuješ u prvního mléka bych nedávala za vinu mléku ale klidně jen neklidu, plakat prostě bude a může 😊
Zkus jinou lahvičku možná polyká moc vzduchu.
Kdyby mu první mlíčko nesedělo, bylo by DLE MĚ poznat hlavně na stolici, prdíkách atd.
Nevím proč dnes hodně lékařů řeší alergie, při prvním problému

vall85
26. říj 2022

Syn má alergii na kravské mléko. Jediné co mu je je to, že hodně blinkal. Jestli nové mléko synkovi pomůže zjistíte nejdříve za 3 dny.