icon

Jaké jsou vaše zkušenosti s Neocate u kojenců?

omanka
9. říj 2025

Ahoj, mám holčičku starou cca 2 měsíce a objevily se jí krvavé nitky ve stolici, řídká stolice, koliky a celkový neklid. Sono, RTG, virologie stolice i krevní obraz vyloučily jinou příčinu než ABKM, předepsán Nutrilon Allergy care Syneo+, po dvou týdnech stav nezměněn-možná horší. Dnes předepsán Neocate.
Jak Neocate vaše děti přijaly?
Kdy se stav zlepšil?
Předem děkuji za zkušenosti.

misha31
9. říj 2025

@omanka synovi také nutrilon nestacil a musel být na Neocate. Je to hnusna chut, ale zazrakem to prijal hned a stav se okamzite zlepsil

misha31
9. říj 2025

Pripadne to zpocatku michej - dej jednu odmerku neocate, za dba dny 2 odmerky a behem tydne nebude problem prejit uplne.

zuzkasim
9. říj 2025

Syn ho měl dočasně po čas nemoci, přijal ho normálně. Byla jsem upozorněna, že s tím mají někdy děti problém, protože je prý nahořklý, ale pokud kojenec nepoznal ještě nic moc jiného a má hlad, tak si asi obvykle tolik nevybírá🙂 U nás to bylo jen na pár týdnů, pak jsem se mohla vrátit ke kojení.

miryp
9. říj 2025

Syn multialergik by bez toho zemřel hlady. Neocate Syneo by u něj nepřicházelo v úvahu, neb probiotika nezvládl dlouhá léta žádná, ale Infant nás zachránil. Přijal ho bez potíží, protože byl vyhladovělý z přechozích lékařských pokusů a lépe mu bylo po 2 dnech, po 14 dnech jsme měli konečně spokojeného kojence.

omanka
autor
10. říj 2025
@miryp

Syn multialergik by bez toho zemřel hlady. Neocate Syneo by u něj nepřicházelo v úvahu, neb probiotika nezvládl dlouhá léta žádná, ale Infant nás zachránil. Přijal ho bez potíží, protože byl vyhladovělý z přechozích lékařských pokusů a lépe mu bylo po 2 dnech, po 14 dnech jsme měli konečně spokojeného kojence.

@miryp Díky za info., jakto, že varianta Sineo s probiotiky u vás nepřicházela v úvahu? Díky za vysvětlení.

miryp
10. říj 2025
@omanka

@miryp Díky za info., jakto, že varianta Sineo s probiotiky u vás nepřicházela v úvahu? Díky za vysvětlení.

@omanka jak jsem psala - syn nesnesl x let žádné probiotické kultury, měl po tom stejné stavy jako z BKM a dalších alergenů, no a Syneo formule probiotika obsahuje.