icon

Jaké UM se vám osvědčilo při zácpě a bolení bříška?

klkrska
20. kvě 2015

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké UM se Vám osvědčilo v případě zácpy a bolení? Malej má babylove, přešla jsem na něj z Nutrilonu, ale má strašnou zácpu a musím pomáhat trubičkou. Nutrilon nám nesedl a moje doktorka jiné mléko nedoporučuje, tak bych se chtěla zeptat na Vaše zkušenosti s jinými mléky.

Strana
z2
katherinne18
15. říj 2016

Ahoj. 🙂 ja mam 3tydenni dcerku a dva týdny jsme byli na Nutrilonu ProNutra a to byly bolistky hrozny, sice kakala, ale bolelo ji to.. Tak jsme přešli na Hami, máme ho ted treti den a do toho davam kapky bio gaya a prijde mi to lepší. Takže za me Hami 🙂 a Hami dělá taky přímo proti zacpam, co jsem viděla.

matttes
15. říj 2016

@3deti aha ale ted ho zase delaji ja ho dceri davam. Je pravda ze jsme pouzivali 1 a ted 3 dvojku jsme preskocili prislo mi ze po ni mala hodne kakala.

mysickamys3
18. říj 2016

Vyzkoušeli jsme 3 druhý Nutrilonu a pak velmi rychlou úlevu přinesla Beba Sensitive.

lucinka1990
3. lis 2016

Mlíčko od výrobce Hami nám chutná, náš prcek je po mlíčku spokojený a v dobré náladě 🙂 🙂

autumn11
5. čer 2017

nám pomohlo po viacerých peripetiách až mliečko amilk bifido. Malý sa nevedel vykakať sám, musela som ho rúrkovať. Po amilku začal po pár dňoch kakať sám a každý deň. To bola radosť🙂

kaciatkokac
5. čer 2017

@katherinne18 ja jswm davala do mlika coliprev na rozlozeni laktazy...my mame bezlaktozove mliko takze tam nedavam ale jinak tohle. biogaya je fajn ale tohle mi pridw lepsi

Strana
z2