Neustálé bubliny v bříšku u půlročního dítěte. Čím by to mohlo být

kvepokorna
3. lis 2019

Dobry den,
chtela bych prosim poradit. Nasi male bude zitra pul roku a uz je na UM. Stava se ale, ze stale hlavne vecer trpi s briskem. Jak?
Dam male vecer mleko, po mleku si odhrihne. Pote jeste pul hodiny se bud koukame na pohadky pred spanim a nebo je na brisku, aby ze sebe dostala co nejvic "bublin". Pote ji jdu uspat. Mala usne, ale cca po 10-20 min. se probudi brekem, tak tam bezim a dam ji znovu odrihnout a mala si"krkne". No a takhle tam bezim nenolikrat. V prumeru cca 5-6. Prijde mi, ale jakmile prejde takova cca21hodina, kdy uz to mleko vytravi, tak uz se nebudi a vzbudi se zase na jidlo cca 3 hodina rano. Proc se takhle budi? brekem, pritahuje a mlati nozickami..?? a hlavne slysim, jak to v ni škrunda :(.
Pouzivali jsme nejprve mleko Kendamil, pak Nutrilon Profutura a ted Nutrilon HA, ale furt je to stejne. Taky bych chtela rict, ze jetdo uplne stejne, kdyz jsem kojila i ted, kdyz uz nekojim.
Prosim o radu, cim by to mohlo byt??

barkasykorka
3. lis 2019

Řešila jsem to samé, když malý přešel z kojení na večerní UM a pomohlo nam vyměnit lavičku za avent s menší savickou. A pak ještě dát větší polštář pod hlavu, když pije, aby nepil úplně v leze. Jinak máme mléko bebu.

kvepokorna
autor
3. lis 2019

@barkasykorka Dekuji za odpoved. My mame ale stejny stav, jak pred kojenim, tak i po. Pouzivamlahvicky od Aventu oba druhy + vyrabeji i neco do lahvicky, takova zelena lzicka s dvemi otvory, taky anticolik co to jde. Jinak male davame mleko primo v zidlicce, ale stav stejny. Dirky v lahvickach jsme zkouseli, s 2 dirkami, 3 i 4, ale take stav stejny :(

krista25
3. lis 2019

@kvepokorna ahojda nám nejvíc sedí lahve od NUK, taky antikolik. Mají zahnutou savicku, ale co dítě to originál.

kvepokorna
autor
4. lis 2019

@krista25 Dekuji take za tip, ale z tech jsme prave presli na Avent :(