icon

Po UM 5 hodin v kuse tlačí, mám změnit značku?

terikus
14. srp 2014

Ahoj holky, před 3 dny jsme začali dokrmovat bebou comfort 1 a od té doby malý v noci tak 5 hodin v kuse tlačí, dnes u toho už i pláče. Přes den je to v pohodě a vykaká se normálně. Prdí taky normálně. Je mu 6 týdnů. Mám změnit UM? Děkuji moc, je mi bobečka líto ☹

mifad
15. srp 2014

Ahoj, slyšela jsem od kamarádek, že Beba staví. My jsme od začátku na Hippu a jsme úplně spokojení, malý má stolici jako kojené dítě, "míchaná vajíčka" a žádné zácpy ani problémy s prdíky nemáme. Vyzkoušej Hipp Combiotic 1, obsahuje probiotika, která jsou super právě na zažívání, ani nemusíš kupovat probiotické kapky, vše je v mléku. I kamrádky, kterým jsem Hipp doporučila, jsou spokojené a zůstaly u něj.

majdiiska
15. srp 2014

Určitě bych zkusila změnit. řeším to podobně. Měly jsme nutrilon, ten jí zacpal úplně, pak hipp combotic ten blinkala a pak právě bebu ha 1 a ta jí teď po měsící kdy to bylo ok taky ucpala, takže teď zas přemýšlím na co dalšího přejdu

hojda
15. srp 2014

Na zácpu je Nutrilon comfort , myslím se to jmenuje, taky hipp combiotic bývá dobrý, ale záleží spíš na dítěti, co mu bude vyhovovat.

athena7
15. srp 2014

ahoj, my sme měli taky problémy po Nutrilonu, tak jsem změnila na starí dobrí osvědčený Sunar Premium 1 a od té dobe úplná spokojenost. K tomu dávám denně probiotické kapky BioGaia a malí kakaj jak diví ... Můžu jenom doporučit. 😉

pavlusa01
15. srp 2014

Já bych to ještě chvíli vydržela,malý si musí zvyknou i jeho organismus,kdyby to nepolevovalo,tak bych určitě značku,změnila.Já mám dobré zkušenosti,ze sunarem.......Ale každému sedne něco jiného.....Sunar obsahuje,mléčný tuk a ten je zdrojem energie a podobá se také nejvíce mateřskému mléku, také obsahuje Beta - Palmitát a prebiotika a ty napomáhají,aby děti měly měkčí stolici,snížili se koliky a lepší trávení by měly mít...pak děti méně pláčou...Toto má,ale sunar complex a sunar premium....