Stolice u dvouměsíčního dítěte na umělé mléko: Jak často?
Maminky mám doma 2m. Holčičku..Jak často vám děti v tomhle věku dělali stolici ? Děkuji mockrát
jednou za 2-3 dny (Sunar)
1-2x (kendamil)
@majena39 též mame sunar ..A už 2 den nic..Ale pak to stojí za to co ? 🤣 A taky se vám večer kroutí? A brečí? Já už nevím 🙄 co jiného
Nooo, párkrát jsem použila rourku, když brečel a tlačil a nešlo to, protože to bylo tuhý a neměl asi sílu, ale spočítala bych to na prstech kolikrát to bylo. Vždycky až když nic neudělal sám dva dny, tak jsem to třetí den vzala do svých rukou. Ale nějaké scény s brekem, kroucením nebo nespavostí jsme nějak moc nezažili 🙏
Zlepšilo se to cca ve 3 měsících a pak přišla další vlna zhoršení při zahájení příkrmů. Teď je mu půl roku a má příkrmy i sunar a je klid. Teď už vytlačí i normální tuhý bobek aniž by u toho brečel. Občas je slyšet jak tlačí a zrudne, ale brek není.
@majena39 Tak snad to bude i u nás..Snažím se od mazání, pecičky,cvičení až k rource..Ale bojím se aby si na to nezvykla... 😞
Malý měl to stejný,pláč budil se s brekem a bolelo ho bříško a klidně 2 dny nekakal. Změnila jsem mléko a zacela dávat Kendamil a je to spokojené mimco,trošku trápí prdíky ale nedá se to srovnat a tím jaký byl předtím. Jinak rourku mám a používám jen když fakt víc pláče tak abych mu ulevila, na rourku si nezvykne kádi sní i bez ní 😊takže asi záleží na tobě jak moc šatně to je mě se nechtěli čekat až se začne víc hýbat a díky tomu bude i líp prdět a kakat chtěla jsem mít doma spokojené miminko😊
@lidija1234 my už máme 4 mléko..Teď jsme na sunaru..Někdy trápí prdíky ale ne tolik jako u Beby..Jen mě zaráží to kakaní 😳
Jestli má malá 2 měsíce a už má 4 mléko tak to je hrozně moc😳vždy trvá nějakou dobu než si tělíčko na nové mléko zvykne určitě bych neměnila tak často nechat minimálně 14 dni a pak kdyžtak změnit. Možná to kakání je právě z toho zkus vydržet aspoň měsíc u jednoho mléka a uvidíš že se to zlepší. Hlavně od 3 měsíců kdy mimco začíná lozit tak to dost pomůže i na prdíky a bříško takže mlíko bych neměnila a počkala bych😊🙂

Syn už od miminka 2x - 3x denně.