icon

UM. Je možné, že nesedí?

michaelasv14
17. lis 2019

Ahoj, nevím kde je problem. Doteď jsme dokrmovali kendamilem vše v poradku, malému jsou skoro 2 měsíce a najednou vypije pouze 30ml um začne brecet a nakonec začne blinkat. Je možné ze mu nesedí?

guinea
17. lis 2019

@michaelasv14 Určitě je to jedna z možností. My jsme vyzkoušeli asi 3 značky, než jsme našli tu, která synkovi vyhovovala po všech stránkách.

michaelasv14
autor
18. lis 2019

Mě přijde zvláštní ze když mu dám v noci ve spánku tak je spokojenej a spi ani nepípne a vypije krasne 90ml naráz.

michaelllas
18. lis 2019

@michaelasv14 Pokud už dokrmujete stejným UM 2 měsíce je nepravděpodobné, že nesedí. Spíš bude bolení bříška, nebo zkuste dát malou odříhnout a pak pokračovat v krmení.

michaelasv14
autor
19. lis 2019

@michaelllas Dokrmovaly jsme velmi sporadicky když jsem nestihla odsát nebo jsem potřebovala prsům chvíli “ulevit” a když mi umřel děda a nějak mi neslo mliko, ale minimálně obden jednu lahvičku dostal. Odrihavat v průběhu dávám. Mě to prave přijde zvláštní. Včera jsem opět zkusila dát na noc ve spánku a úplně v pohodě.

kristy9511
30. lis 2019

@michaelasv14 Ahoj Míšo, akorát jsem řešila to samé malému je teda teprve měsíc ale dokrmuju ho. Používala jsem Nutrilon a malej pořád brečel a byl neklidnej a ucpanej. Trápilo ho prdiky a pořádně nekajdil. Přešla jsem na Bebu a bylo ro hnedky znát. Podle mě je to mimčo od mimča a chce ro vyzkoušet co mu nejlépe sedne 👌