icon

Zkušenosti s Nutrilon Allergy Care na alergii na bílkovinu kravského mléka

12. čer 2024

Ahoj, budu ráda za vaše zkušenosti s NAC..
Jsme již týden na doporučení na této výživě k vyloučení nebo potvrzení ABKM.
Předtím jsme užívali kozí mléko Holle a po tom měl zácpu (malé tuhé bobky).
Po užití NAC asi 2 dny poté měl malý skoro průjem zelené barvy a opravdu hodně hlenu, jak kdyby se do pleny vysmrkal.
Normálně míval nepatrně hlenu.
A hlavně smrdí jako zkažené vejce ikdyž si prdne.
Nyní je to opět 3 dny co zase nekadil.
Mám pocit, že je to po něm snad ještě horší až na to, že se nepatrně zklidnil a bdělá okna je vzhůru (má problém usnout přes den) kroutí se. Ale v noci spí krásně celou noc.
Nevím si rady..
Stále dost ublinkává a krká, má stále hlad a je vidět , že mu mléko moc nejede.. ale vypije vše , co mu dám.
Samozřejmě bych mu raději dávala chutnější/kvalitnější UM..

markettasch
2. črc 2024

Ahoj, já to mám teď stejně. Doktorka nám předepsala Nutrilon alergy care ikdyz alergii žádnou nezjistili. Předtím jsme měli Nutrilon comfort.
Pořád se nám malá kroutí, neklidně spí, blinká dost často i po 2 hodinach, kolikrát i před dalším jidle. Ubrkne si i po další hodině.
Taky přemýšlím o změně jiné značky.
Zkoušeli jsme i kozi od značky Naše mléko a měla strašnou zácpu.

autor
2. črc 2024

@markettasch Ahoj, my jsme zkusili nakonec HiPP Bio Combiotik a začal kakat každý den a “míchaná vejce” to jsme snad od narození vůbec neměli. Dost se zklidnil, jen se hlásí co 2h o jídlo. Teď máme opačný problém, co 1h po krmení usne a spinká cca 1h do dalšího krmení, ale v noci zase moc nespí.. takže bych se hned neupínala na ABKM, jak tady vždy každý radí.. nám prostě nesedlo žádné mléko až do HiPPu. A čuměla jsem, co dokáže s miminkem udělat “jen jiné mléko”… přemýšlím do budoucna ale o Sunaru, více zasytí.
Ale taky mě mrzí, že nám ani jedno kozí mléko nesedělo, také měl zácpy, přitom se říká, že kozí mléko funguje práve na zácpy.. no holt každé dítě je opravdu unikát. Tak ať se vám také podaří brzy přijít na to, co malé bude sedět! Je to boj..
Jinak to blinkání… máme taky, jak říkáš, kolikrát jsem zeblitá celá i já.. ale přibírá dle DR až moc, takže neřešíme a už se tím nestresuju, nosí neustále slintáčky :D

markettasch
4. črc 2024

Taky nám hodně lidí doporučilo Hipp tak ho možná zkusíme, zase to nechci moc střídat. Ale jak říkáš musíme holt vydržet až si to tělíčko zvykne a vyvine se 😊