Zkušenosti s UM. Jaké je podle vás nejkvalitnější?

borulinda
15. led 2024

Jaké máte zkušenosti s umělým mlékem? Které je podle vás nejkvalitnější? Děkuji za odpovědi a názory.

andyna85
15. led 2024

@borulinda za mě je top Beba comfort. Měly jí obě děti, neměly bolení bříška a hezky kadily.

milujtusek
15. led 2024

Vyzkousela jsem s poslednim synem vice znacek, po vetsine mel nejake zazivaci potize-zacpy, zvraceni, krece, prujmy...u vsech jsem se snazila alespon vydrzet tech 14dni minimalne, aby si zazivani zvyklo. Bohuzel velky spatny. Zkousela jsem hipp combiotik, na nem byli obe moje starsi deti a jim sedel krasne. Bebu comfort- nechtel ji vubec pit, sunar a hami zvracel obloukem plus zacpa, kozi mleko babybio - zeleny smradlavy prujem, sunar AR - na zvraceni ok, na zacpu nepomohl a po 3 tydnech zacal uplne odmitat to pit. Kendamil super, to jediny pil dlouhodobe, obcas plynatost, ale zmenili slozeni a prestal mu chutnat -novy je takovy nahorkly. Nakonec Beggs, za me uplne super mliko, jsme na nem doted(na zazivani vyhovuje bezkonkurencne, netrpi na plynatost, zacpa se srovnala, zadne ublinkavani ani zvraceni, chutna mu). Tedy lze spolehlive rici, ze kazdemu ditku vyhovuje opravdu neco jineho. Vzdy si hlidej slozeni - ja treba chtela z plnotucneho mleka, aby tam byly probiotika a prebiotika, bez rybiho oleje, bez palmoveho tuku. Mineralni latky, vitaminy a omega uz jsou v dnesni dobe ve vsech.

alpakovo
15. led 2024

@borulinda můžeš koupit super kvalitní a dítě ho pít nebude..... Koupíš to co každý haní a dítě se můžeš utlouct 😂😂 beggs byl fajn,u syna ale třeba vyhrálo bio mléko z DM 🤷 počítám že kvalitní je, recenze o hodnocení fakt dobré a hlavně nebolelo ho po něm bříško,na což hlavně kluci trpí

janastranska
Autor odpověď smazal
Zobraz
janastranska
Autor odpověď smazal
Zobraz
borulinda
autor
16. led 2024

Hezký večer, děkuji za odpovědi a rady. Hodně se mi líbí složení od Kendamil, tak budu doufat, že bude malému chutnat. Pokud ne, zkusili bychom to od Beggs.

marienkamaru
23. led 2024

Já u obou dětí dávala Kendamil. Pili by ho dodnes, kdyby to šlo :D Zkoušeli jsme toho víc a ani jiná mléka nemají špatné složení, ale mně přišlo, že Kendamil nejpřirozeněji voněl.

nellinka123
23. led 2024

U staršího syna byla problém Beba a Nutrilon, zkusila jsem DM bio a byl na něm do svých 2 let. U mladšího jsem si koupila DM bio hned, pil ho normálně, jen mi přišlo, že má po něm divnou stolici. Koupila jsem Kendamil a vůbec, měl ho 3 týdny a nesednul (opět stolice). Zase jsme se vrátili k DM bio, ale postupně ho pil míň a míň (není tak sladké, jako ostatní mléka). Zkusila jsem tedy Nutrilon profutura duobiotik a super, ten mu sedí dobře a pije ho od svých 3 měsíců do teď (bude mu 10měs). Kvůli ceně ho kupuji v PL, ale složení má stejné, jako ten v ČR.

borulinda
autor
23. led 2024

@marienkamaru Jee, tak to jste mě potěšila. Nějak mě to k tomu Kendamil táhne, tak mám radost, že slyším i nějakou chválu.
@nellinka123 Moc děkuji i za vaše zkušenosti 🙂