Ztráta laktace, dcera umělé mléko nechce. Poraďte

ninanela
9. únor 2015

Ahoj holky, potřebuju radu. Minulý týden jsem byla nemocná, teploty, kašel, rýma. Snažila jsem se normálně kojit co to šlo. Mám 8m dceru. Ale asi 4 dny mám uplně měkká prsa a malá se hněvá že jí mléko neteče. Dostala jsem menstruaci, možný pokles i z toho. No menstruace hodně slabá a prsa stále prázdná. Dost mne to mrzí, chtěla jsem kojit aspoň 1 rok. Stále přikládám, ale žádná změna. Koupila jsem už i Sunar premium, no malá odmítá. Není jedlík a proto nevím co budu dělat. Masozel. příkrm sní tak 50-70g a to jí musím dávat na 2x.Přidávám ovoce,večer kaši-sní malinko.Má asi 7,2kg.Takto si aspoň sála z prsu no i to už nejde.Překvapil mne ten velký pokles laktace. A nevím do kdy čekat, nebo stále nutit UM. Našla jsem homeo od minula,vařím melta,koj.čaje,tekutiny. Nevím jak to mlíčko do ní dostat. Děkuji za rady.

tria002
9. únor 2015

Ahoj.. Co jsem cetla rady na tyto pripady, tak dulezite je hodne casto prikladat a to i v noci. Tvorba mleka se zase navysi. Na fb je skupinka, kde se toto hodne resi, jsou tam i laktacni poradkyne. I me tam pomohli.
Jmenuje se Laktacni poradkyne, zastanci a milovnici kojeni, spojme se

hanivasi
9. únor 2015

@ninanela mam stejne stareho syna. Prsa temer zdima,ale vzdy z nich neco dostane. Pokud je toho opravdu malo,tak pridam UM. Poslouchej jak polyka,at vis jestli vubec pije. Co se tyce delky laktace,kazdy jsme od prirody jiny. Ja dekuji Bohu,ze jsem vubec mohla kojit az do ted -8m. Co se tyce toho,ze UM nechce, musis ji to naucit. Muj syn taky nechtel. Jeden den jsem si dala tu praci a temer po kapickach pres cely den do nej dostavala 30ml mleka. Cely den jsem mu neustale podavala lahev a zkousela. Vzdy jen ochutnal,zahodil lahev a kricel. Za 1den si zvykl na chut a pak uz pil v pohode. Jen ze zacatku nikdy to mleko nechtel teple. Az tak za tyden pil teple. Zkousej cokoli. Deti jsou ruzne. Bud trpeliva.

evulina77
9. únor 2015

@ninanela podívej se na kojeni.net, tam najdeš hodně rad. Mslím, že máš šanci se ještě ke kojení vrátit...

ninanela
autor
9. únor 2015

@evulina77
@hanivasi Holky děkuju,snažím se přikládat,no trvá než se mléko spustí a pak když teče tak jenom chvilku a malá je nedočkavá a pláče.Nevím či to k něčemu bude.Sunar stále odmítá.Nalila jsem ho do nevylévajícího hrnečku,ale nechce.Tak stále nabízím.Ješte zkouším kojit ve spánku,ale malá hnd zas usíná,asi jí to fakt neteče. ☹