Taky moc děkuju 🙂
@lenerka1 Děkuju mrknu 🙂
@monaluza Děkuju 🙂
Zdravím Vás 🙂 poraďte prosím sušičku na ovoce, se kterou jste spokojení? 🙂
Ideálka co usuší i bylinky, protože mám vždy na zahradě i za oknem a jinak než usušené je nemám šanci spotřebovat. Moc díky 🙂
peču podle recepty od tchýně, má je měkké ale přesto takové křupavé a dobré 🙂 spíš hledám recepty na nepečené cukroví 🙏😉
podle mě si citlivá, ale v dobrém slova smyslu 🙂 taky by mě to mrzelo....chudinka je mi jí líto, ale uklidňovala bych se tím, že jí to snad nevadí a ona si to tak nebere
@michaela666 :D :D oni mají fakt malý báreček, to je jediné co se na tom dá chápat :D
@marcicek84 jo no to je dobrý nápad, posilku asi né, my necvičíme a ona to ví, ale něco jiného asi bychom zkusili 🙂 no o placení neříkala nic, vždy to jen nadhodila a nerozváděla to a my jsme se neptali, snažili jsme se to vždy rychle zamluvit, teda aspon já 😕
@michaela666 :D to je fakt
@hojda já myslím, že ne ....doufám, že ne aspoň bych měla výmluvu :D 🙏
@michaela666 taky řešení....🙂 ale myslím se jí nebude chtít jezdit...ale zkusit to můžu navrhnout
@marcicek84 díky asi jo 🙂
@teeerez já právě neumím říct jenom ne...a bojím se, že se naštve :D
Zdravím,
chci poradit, sestra mého partnera si udělala masérský kurz a začíná masírovat. Nejprve masírovala rodinu a známé a teď už má i nějaké zákazníky cizí. No, ale protože nemá prostor, tak nám už několikrát navrhovala, že by mohla masírovat u nás v jedné nevyužité místnosti. Vždycky to zůstalo bez odezvy, protože jsme jí na to s manželem nic neřekli, ale bojím se, že to zase vytáhne (určitě vytáhne) a já nebudu mít co říct. Jak jí citlivě sdělit, že nechci, aby masírovala u nás. Je sice pravda, že do té místnosti by nechodili přes dům a prý by to bylo jenom párkrát do týdne, ale i tak :/ Díííky 😉
excipial nebo tělové mléko do sprchy 🙂
1. začátek adventu
2. 22. prosinec
3. mikuláš 🙂
gynex taky ten je super, potom kontryhel 🙂
taky tak...verim na osud a na to, že co se ma stat se stane 🙂
myslím, že všude jsou nějaké hádky a konflikty 🙂
Asi bych se na tvém místě neukvapovala v rozhodnutí....dala bych tomu ještě nějaký čas 🙂
držím palce, aŤ to dobře dopadne 🙂 nechápu, že jste to vydržela...
může to být jen období deprese, stres nebo psychická nemoc to je pravda...
obojí je krása 🙂 ale mě se víc líbí Richard
Přesně taky bych si přála, to co se nedá koupit...A třeba každý rok si přeju, abych měla Vánoce na sněhu a to taky nic teda :D ale jinak si přeju knížky - asi dostanu poukaz, což je nejlepší, krém, který už dlouho používám, potom konečně asi dostanu mixér, který jsem si sama vybrala odtud: https://www.mixeryvitamix.cz/ a všechny věci samozřejmě nutně potřebuju :D 🙂 ale tak jednou za čas si taky chci dopřát a když se pořád všichni ptají, co by se mi líbilo než, aby mi koupili nějakou blbost, kterou nevyužiju :D 🙂