nikolt94
icon
Uživatel nikolt94 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od nikolt94.
nikolt94
26. lis 2020

Kopie konverzace pro zájemce 🙂

Fajn

1. 7. 2020, 16:18

Dobrý den, paní Tichá,

děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře na našich stránkách. V příloze naleznete dotazník k vyplnění, na základě, kterého Vám připravíme cenovou nabídku. Údaje můžete vyplnit i volnou formou jako odpověď na tento e-mail.

Jak celý proces u nás probíhá zasíláme níže:

vyplnění dotazníku
cenová nabídka
podpis smlouvy o vyhledání nemovitosti a úhrada akontace-zálohy (uzavírá se na dobu 4 měsíce a lze ji uzavřít opakovaně)
online odhad nemovitosti (zabezpečujeme si ho sami na naše náklady)
společná prohlídka nemovitosti
příprava smluvní dokumentace
podpis smlouvy a převzetí nemovitosti

V případě, pokud již nemovitost vybranou máte, prosíme Vás, abyste všechny údaje uvedli do přiloženého dotazníku. Chci Vás ubezpečit, že naše služby jsou zdarma a nikdy se k ničemu nezavazujete. V případě, pokud by nedošlo k prodeji nemovitosti na splátky formou nájmu z jakéhokoli důvodu, je akontace-záloha vždy a v plné výši vrácena.

Na závěr dovolte, abych Vás informovala, že aktuálně se potýkáme s velkým náporem nových žádostí a některé kroky můžou trvat delší dobu. V případě Vašeho vážného zájmu nám můžete spolu s vyplněným dotazníkem zaslat i kopii Vašeho občanského průkazu, abychom Vám spolu s cenovou nabídkou připravili rovnou i smlouvu o vyhledání nemovitosti.

nikolt94
26. lis 2020

@marketka_m 100 lidí, 100 chutí.. Třeba až nebudu vědět jak žít, taky začnu sledovat reálné, nebo fake lidi na fórech..

nikolt94
autor
26. lis 2020
nikolt94
26. lis 2020

@marketka_m Vy se asi hodně nudíte.. Pro vaši spokojenost, jsem profil doplnila a napsala o sobě informace.. Také o svém synovi.. Chcete více fotek? Třeba do soukromé zprávy? Já nevím třeba z vany, postele apod? Aby jste věřila., že jsem reálná osoba? Nebo třeba screen konverzace s firmou na kterou se zde paní tazala?? Aby jste věřila, že u nich nepracuji? Nebo třeba IČO a sídlo firmy mého manžela? Nebo já nevím, rodné listy? Kopie OP, nájemní smlouvu? Řekněte si

nikolt94
26. lis 2020

@makuna Maku, nám odpovídají na emaily téměř ihned... Ale dá se pochopit, že v Covid době, se nikdo do ničeho moc nehrne.. Je otázkou, zda vůbec fungují tak, jako v normální době.. Jestli jakoby vyřizují nové žádosti apod.. Přišel vám úvodní email apod?

nikolt94
26. lis 2020

@marketka_m profil jsem si dodělal aby jste byli spokojené 👌👌

nikolt94
26. lis 2020

Ahojky někdo z Vltavy? Kluk 8 let, snažíme se o druhé 🙂 Uvítám pohodovou kamarádku na pokec 🙂)

nikolt94
26. lis 2020

Ježíš nejsem nikdo z firmy proboha.. Profil jsem založila teď, abych mohla pomoci ostatním.. Nechápu proč jste všechny pořád tak hloupě podezirave.. Už je mi jasné, proč všude všichni říkají, ať se lidi nechodí koukat na diskuze, protože očividně se doma všechny nudíte a jen podezirate lidi, že jsou s někým spolceni proti vám.. Jen jsem chtěla pomoci paní co se tazala, nic víc nic min.. Nechápu, mám sem dát fotku? Napsat si jak trubka veškeré info o sobě a své rodině do profilu, aby jste nebyli ublizene, že jsem si založila dnes profil? Vy jste tedy tím pádem byli taky nedůvěrihodne? Když jste měli profil založený 5 minut?????

nikolt94
26. lis 2020

Po vyplnění žádosti, kontakt od společnosti do pár minut. Vyplnění dotazníku, přihodila jsem pár odkazů na nemovitosti a předběžně máme vše domluvené. Peníze posíláme až při podpisu smlouvy. Pokud k prodeji nedojde, obratem je vrací zpět. Není to podvod, úrok je super. Pro lidi co nedosahují na hypotéku, ideální řešení. Mám hodně známých, kteří takhle bydlí už desítky let. Jen se společnost přejmenovala.. 🙂