icon

Funguje pojištění psa u PetExpert bez předběžné platby?

Dnes ve 04:57

Dobrý den, uvažuju o pojištění pro našeho labradora, protože ty ceny na veterině jsou teď úplný úlet. Koukala jsem na PetExpert, že to mají propojené přímo s veterináři. Už jste někdy reálně uplatňovali nějaké plnění? Třeba při nějakém úrazu? Zajímá mě, jestli se fakt nemusí nic platit předem a oni si to s doktorem vyřídí, nebo je v tom nějaký háček.

anonym_4eb404
Dnes v 06:51

Platíš podle stáří psa, takže u staršího se ti to nevyplatí.

apple_tree
Dnes v 06:59

Máme psa u nich pojištěného už x let a několikrát jsme řešili plnění. Od drobností přes magnetickou rezonanci až po velkou operaci. Vždycky všechno proběhlo bez problémů a rychle. Všechno řeší veterinář, ty jen zaplatíš spoluúčast. Doporučuju je, kudy chodím.

kayty
Dnes v 07:55

PetExpert jsme uvažovali, ale nakonec máme Generali. V porovnání srovnatelné, Generali o fous levnější. Měli jsme pojištění i u předchozí fenky, ale už si nevzpomenu kde, a tam se teda nejdřív uhradilo a pak pojišťovna proplatila. S nynějším psem jsme zatím nic neřešili.

anettkah
Dnes ve 12:34

Pojisteni mame a uplatneno mnohokrat. Opravdu se plati jen spoluucast. U dlouhodobeho problemu to plati pouze na prvni osetreni.. urcite priste zase pojistime. Nase trpi na alergie snad na vsechno, hodne nam to na zacatku pomohlo s diagnostikou a hledanim reseni

pipi_puncocha
Dnes ve 13:21
@anettkah

Pojisteni mame a uplatneno mnohokrat. Opravdu se plati jen spoluucast. U dlouhodobeho problemu to plati pouze na prvni osetreni.. urcite priste zase pojistime. Nase trpi na alergie snad na vsechno, hodne nam to na zacatku pomohlo s diagnostikou a hledanim reseni

@anettkah to by mě právě zajímalo, jak to funguje s tím dlouhodobým problémem. Máme nemocného kocoura od ledna a už v tom máme cca 40 tisíc (infuze, odběry, léky, diagnostika…), byli jsme za tu dobu na veterině cca 20x, tak jestli by nám to pokrylo, nebo ne.

anettkah
Dnes ve 14:44

Kdyby byl pojisteny uz predtim, tak by to pokrylo asi hodne, pokud to je "jednorazova nemoc". Ale pokud byste teprve pojistovali, tak se to na to, s cim se leci, nebude vztahovat.. kazdopadne pokryje to urazy, nemoci.. ale v pripade, ze to bude dozivotni problem, tak jen tu pocatecni sumu na zacatek reseni toho problemu.. nam tenkrat s tou alergii proplatili myslim testy, injekci, dietni granule, lecbu koznich problemu a usi.. odhadem muzeme byt na 40tis, spis vys. Pes, co ma alergii na maso no 🤦🏻‍♀️ Ale pouze prvni granule, prvni injekci na alergii atd. + pak samozrejme kazdy novy problem, uraz, nemoc a samozrejme zavisi i na ochote veterinare pomoct v prvni rade vam

glimmer
Dnes v 15:05

já mám 3 psy a mám u Generali, vyšlo mě to levněji a krytí stejné. Vždy bylo krytí v pohodě.

evaviki
Dnes v 15:34

Mam Petexpert. Vzdy uplatnovane drobnosti (cca 3.000). Koncem lonskeho roku se mi pes otravil, 3 dny hospitalizace - cena 40 tis. Poprve pojistovna nehradila hned, platila jsme to ja, po dokonceni te hlavni lecby jsem jim poslala podklady a penize jsem mela do par dni na uctu, Dalsi kontrola na veterine uz zase sla primo od nich. Ja jsem fakt spokojena, rada bych i navysila limit, protoze za tech 7 let, co mam pojistku, se ceny dost zvedly. Ale jeste jsem to neresila.