2x rozvedený muž. Říkám si, zda to zkusit
Nevím kam to zařadit ☹
Zajímal by mě názor - pro i proti🙂
Seznámila jsem se s mužským, ale je 2x rozvedený a pořád si říkám zda to zkusit nebo ne. Sama jsem 1x rozvedená, sama být nechci, ale....
díky 😵
Ono hlavně záleží, jaký ten člověk je. Pokud si rozumíte, tak bych to zkusila a více ho poznala. A podle toho se pak rozhodla, jestli s ním zůstat nebo ne 🙂
Za bližší poznání toho člověka nic nedáte ;) Ale určitě by mě zajímalo, proč je rozvedený, jak mluví o bývalkách a jaké ty bývalky byly ;)
no to je právě to, že moc hezky o nich nemluví. Má 3 děti,Ke mně se chová hezky, koupí co chci, ..ale to se hezky choval určitě i k nim. A rozvedl se pro svoje duvody, jakoby nebral moc ohledy na svoje děti☹
bývalky jsem okoukla na facebooku a příjdou mi normální☹
To mě vadí taky, že nechal 3 děti, docela malý☹
Já bych do toho nešla. Opustil matky svých dětí, dokonce dvakrát, takže očividně se ani nepoučil ze svých chyb a navíc si těch žen, co patrně vychovávají jeho děti, ani neváží a mluví o nich ošklivě? A ještě nebere ohledy ani na své děti? Nevím nad čím váháš. A ty jeho důvody k rozvodu byly jaké? Předpokládám, že klasika: Manželka mu nerozuměla, nechtěla s ním spát, hádali se a celkově byla hrozná...
prý žil stereotypně ale kdo nežije když jsou děti 🙂
z toho co jste napsala, byť jen stručně, bych vzala spátečku nebo byla hodně optarná. Pokud o nich mluví nehezky ( a nejsou obě např. alkoholičky, gamblerky) tak je fakt dost možné, že by tak jednou mohl mluvit s vámi / o vás. A jen vy víte důvody, proč se rozvedl ... Natož pokud ještě nebral moc ohledy na svoje děti 😒 Nevím ...
@boruv no pak ten stereotyp přijde i do vašeho vztahu, to je logické, a ty budeš sama s dětma a on potřetí rozvedený.
Pokud začínáte jeho obhajobu větou je ke mě hodný, koupí co chci...tak si nemáte navzájem co vyčítat....si myslím...
@anushka111 přemýšlím že vycouvám ikdyž ke mně je moc fajn, ale otazníky mi tam visí 😢
No nevím, podle mě sis tu už odpověděla sama. Navíc už jen tím, žes tu diskusi založila, je jasné, že si s ním nejsi ani trochu jistá... Skončila bych to, dokud to ještě jde, nebo bys byla brzy v kůži těch jeho bývalek.
Nebo myslíš, že bys ho zvládla dalších dvacet let udržet v napětí a nesklouznout ke stereotypu? Z toho cos tu napsala, tak ten člověk je nevyzrálý a egocentrický sobec. Je jen na tobě jestli takového partnera chceš či nikoliv 😉
@boruv
@boruv chápu, ale podle toho přece nelze chlapa soudit...tak se s ním prostě buď scházejte, ale netahejte do toho rodiny, velké city(bohužel ale bude těžké odhalit citlivé momenty, kde se ukazuje pravá povaha) atd nebo o radši hned odpískejte, já vím, že každý má nějaký svůj osud , životní příběh, ale záleží jak se v klíčových momentech zachová a tady je evidentně problém...a to že vám koupí co chcete by mě teda od chlapa přišlo sakra málo....
S chlapem který nebere ohled na svoje děti a upřímně se o ně nezajímá (a není to proto že by ex byla magor co mu děti schválně zapírá a odmítá dávat) bych se nemohla ani kamarádit, natož být ve vztahu. Kdoví taky co všechno mezi nimi bylo, každý pár je jiný, má jiné problémy, ale pokud stejnou věc udělal 2x, znamená to že se nepoučil, nepřehodnotil hodnoty, tudíž asi prostě je takový a jiný nebude.
No jo, v manželství s dětma bohužel středem pozornosti není, a nikdy nebude. Tím neříkám postavit chlapa někam dozadu na vedlejší kolej a zajímat se jen o dítě, ale prostě na piedestalu už nikdy stát nebude, pokud s ženou mají dítě.
No z toho co píšete, bych s ním rodinu nevytvářela (četla jsem v jiné vaší diskuzi, že máte malou princeznu, tak aby to pak ještě neodnesla i ona).Ale například na zvednutí seběvodmí si s ním občas vyrazit, jen tak si užít společnou chvilku, proč ne? Jen je otázka, jestli byste pak nechtěla víc?
Jinak my ženy si často vybíráme stejný typ partnerů. Možná by stálo za to zamyslet se, jak vypadaly začátky s předchozími partnery (jestli to nejsou ty typy co snesou modré z nebe, pak si partnerku něčím pojistí a nakonec na ní neberou ohledy).
@anushka111 s ním to jde bud pokračovat nebo odpískat, pak dokáže hodiny prosit o šanci
Nu vzpomněla jsem si na Vojtka z Kabátů .... kolik ten má dětí a vždycky šel, když byli malí a ta jeho Jovanka ještě ho přebrala té Libušce, a už čekají druhý a možná že už u ní konečně zakotví ....
@boruv No jestli hodiny, tak to bych řekla, že už je skoro takové vydírání, nebo určitá závislost. Já sama za sebe bych do toho nešla ☹

Řekla bych, že nejdůležitější je, proč je dvakrát rozvedený? Jak mluví o exmanželkách? A případně jaké opravdu ty ex jsou (pokud byste měla časem možnost je poznat).