2x rozvedený muž. Říkám si, zda to zkusit
Nevím kam to zařadit ☹
Zajímal by mě názor - pro i proti🙂
Seznámila jsem se s mužským, ale je 2x rozvedený a pořád si říkám zda to zkusit nebo ne. Sama jsem 1x rozvedená, sama být nechci, ale....
díky 😵
@boruv nechal deti, nechá tebe...za me nohy na ramena...a honem pryč...navíc tři deti - vše se bude delit mezi tvoje /vaše deti a ty jeho....vše co vybudujete...navíc penize jim pujdou každý mesíc, brát si je budete...finančně aby jste to dali....
za me si najdi nejakýho jinýho chlapa...bez závazků a pokud, tak max s jedním deckem....už tím žě pochybuješ sama v sobe víš, že to není to pravé...
@darjanka Já jsem si říkala, jestli už spíš ta Jovanka není dostatečně "poučená" životem a tak nějakou věrnost třeba ani neřeší - to nemyslím nijak zle, ale v případě Pepi Vojtka si to jinak neumím představit.
@boruv držím palečky ať je ten rozchod co nejklidnější ( a ať vás pak dlouho nenahání - protože se obávám, že to bude ten případ 😒 )
A hlavně přeju hodně štěstí, ať je ten další už ten pravý 😉
@darjanka jednak jovanka je čůza...sorry holky, ale to se mezi kamarádkama nedelá, každopádne si pos...život sama. Libuška má jedno dítě a najde si prima chlapa, co ji bude mít rád (pokud je rozumná a poučí se) a klidne si pořídí další díte a bude mít rodinu...
Jovanka s chlapem, co má x deti mimo...verný ji pouze podle meho názoru není a nebude...ono taky jestli netikaly biologické hodiny...a nejaké pomatení mysli, že si začala s pepou...každopádne podle me spláče nad výdělkem...
@anushka111 děkuji udělam to dneska
@boruv To, že je rozvedený, samo o sobě jako problém nevidím. Znám chlapa, co se poprvé rozvedl kvůli stereotypu a opustil manželku s malým dítětem. Podruhé se stihl usadit dřív než jeho manželka, takže se mu to stejným způsobem vrátilo. Prozřel, svých chyb lituje a je ženatý potřetí a spokojeně. Ale jak tu psaly i ostatní, tenhle se nepoučil. A tobě je to taky jasné. Takže taky držím palce a přidávám se k přání, ať je rozchod co nejklidnější.
moc všem děkuji a dám vědět jaká byla reakce
Pročetla jsem diskuzi a za mě taky nee, podle toho, co jsem četla. Ty bývalky si z nějakého důvodu bral, měl je rád, najednou je pomlouvá, opustí je, když ho ony i děti potřebují nejvíc a děti si pak bere jen aby je naštval? To je nezodpovědný, neloajální a hodně sobecký. Rozvedl se kvůli stereotypu, to mi přijde jako hodně blbý důvod, protože kdybyste byli spolu, tak po pár letech bude stereotyp i u vás. A když to s ním ukončíte, tak žebrá o šanci jak když nemá žádnou důstojnost...Jako partnera pro život bych ho nechtěla...
@anushka111 Nepomyslelas i na to,ze by si ty manzelky aspon cez facebook nejak kontaktovala a zeptala se,nejdriv jedny a pak druhy,kdyz to pujde...mozno obidve najdou spolecneho jmenovatele proc se rozvedli s nim a muze to byt sakra problem...a uz to,ze ti sviti kontrolka a jsi na pochybach ☹ skus poslouchat tvuj vnitrni hlas,ty ruzove bryle casem opadnou a zustane vsecko ostatni...je tolik svobodnich chlapu naokolo 🙂
Souhlasim s @ nell jeste bych dodala,ze minusem navic je ze musi na ty vsechny deti platit alimenty.jinak tata byl taky 2x rozvedeny,a byl skvelej a v zivote mel jen ty dve zeny a mamku. Moc chtel deti a v manzelstvi je nemel a kdyz se zamiloval tak nepodvedl a rovnou se prezenil. Pokud se ptas sama sebe tak to asi fakt cenu nema.
@pipistrelli Nejsem zakladatelka diskuze, jen jsem psala svůj názor, asi jsi to chtěla poslat boruvka
@anushka111 Promin,jasne,ze jsem se spletla 🙂
@pipistrelli vpohodě vůbec se nemlouvej 😉

@anushka111 ano, utnu to s ním 😎