A zase ty sestřičky...
Tak se pomalu překulíme do dalších 10 000 příspěvků 🙂
Vítejte... 😉
Taky přejem všem krásnej novoroční den.
Luzz, to já taky nechápu. To sedátko drželo jako přibitý ve vaně, nic méné Víťa se z něho jakýmsi i pro mě záhadným způsobem dostal. Na dva dny jsme teď byli u kámošky a protože Víťa ještě nechodí, tak jsem mu vzala chodítko, maj velkej barák a nemaj koberce, tak aby tam nelezl po studené podlaze a ani se mi tomu nechtělo věřit, on z něj normálně vylezl. Vůbec nechápu jak to udělal.
luzz 😵
fajná klidná..ale furt cosik museli jsme máknout ať do 11 stihnem pacienty léky pojištovny harmoše vedlejší kancelářskou robotu atd....pak se to dalo
akurát dneska v půl druhé ct naštěstí ne na sál tak pak to šlo.....
máme tady nasněženo, odpo půjdem drandit s károu
lucí
sáně ještě letos nemáme 🙂 bojím se,abych děti neztratila 😀 je tu těžkej terén 😀
jinak eliška moc zimu nemusí... když vylezem ven,hned nakrčí nosík a nahlas s ním funí,jak jí leze mrazík do nosíku 😀 nelince to neva 🙂
Jo luzz to Sára dělá taky..appak si zvykne 😀
stejně to je zvláštní že obě dvě stejně v bříšku a každá naprosto jiná
lucí
a eliška nám krásně přibírá 😉 na délku teda ne 😀 😀 ale do šířky pěkně 😀 😀 jsou fakt jak black & white 😀
Luzz... to je teda vele-obr-klec 😲 ... A Kolik má Eli? A čím to, že se tak "spravuje"???
Lucenku... tý jo, jak tu píšeš o práci, tak se mně snad i začíná stýskat 😕 !!!
kulií no byla 😝
sarii jo? já rychle vystřízlivěla...šla bych za sna MD 😀 jako makata a mít doma tak malý dítě je fakt masakr, nechci ji šidit po noční pím 4h pak jsemme ven vařim atd.....
sarii
elí má asi nějaký období velkýho nárůstu váhy 😅 😅 furt byla tak droboučká a teď má pěknou pneumatiku a tváře naducaný 🙂 asi jí pomohly ty příkrmy 😕 😅
Luzz... Mari právě taky. Byla takový nedochůdče a teď je spíš širší než delší 😉 ... Ale já jsem ráda.
Luzz... parádní 😵 😵 😵 ! Eli je pěkně rozesmátá 😉 ... Teď ti zase nastane tvrdá rachota, co? Jirka ti odjede makat...
Luzz... a už nosíš metál? Měla bys a na dobře viditelným místě 😉 😉 😉 !!! Myslím na tebe dost často. Já mít dvě princezny, tak nevím... a navíc máš Domču!!! A s ním se musíš učit nebo alespoň dohlídnout a tak...
No jaksi jsme se sešli 4 v koupelně já,segra,týnka a pes... my se malovali a pes ležel zamnou týnka se malovala taky vedle mě... a já se snažila minout týnku na židličce a zároven abych nešlápla na psa- na psa jsem šlápla tím že se pohnul vyrvalo se mi asi 50chlupů 😖 a týnku jsem ještě z té stoličky strčila spadla a smála se nic jí nebylo ráno nevztala ☹ ☹ a my nebyli doma ještě, má něco pohmožděné ve vnitřním kotníku prostě jí píchá v klenbě-NIC VÁŽNÉHO 😒 😉 RTG NORMA

Holky vše nej do nového roku 🙂))